- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Google Pixel topik
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Azért várunk egyébként, mert május 20-ig (nálam legalábbis, mert május 10-én jelentettem) van ideje a csalónak. Május 20-ig kell igazolnia, hogy elküldte az árut nekünk, a mi címünkre, stb. Jelenleg még nem is írt semmit, nem hogy bizonyított volna akármit. Ha nem ír semmit, automatikusan visszakapjuk a pénzt, ha megpróbálja bizonyítani, hogy elküldte nekünk, akkor meg paypal dönt.
Azonban azt kétlem, hogy paypal saját költségén kifizeti a vásárlót. Iszonyat pénzeket lehetne így bukni, illetve ha 2 ember összejátszik, gyakorlatilag paypal-től lopnak pénzt. Ekkora kiskaput nem hagynak szerintem benn. Mondjuk ha már itt vagyunk, akkor akkora kiskaput sem hagynak bent, mint amit felvázoltam, hogy másik számlára utalhatnánk a pénzt. Na mindegy, szóval május 20-ig egyelőre csak fórumozás meg izgulás van, utána kiderül mi lesz. Minden esetre a fórumba leírom majd én a végső konklúziót, remélhetőleg pozitív kimenetellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest