- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Magisk
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Már az Oppo is kezdi
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
haly
őstag
Azért várunk egyébként, mert május 20-ig (nálam legalábbis, mert május 10-én jelentettem) van ideje a csalónak. Május 20-ig kell igazolnia, hogy elküldte az árut nekünk, a mi címünkre, stb. Jelenleg még nem is írt semmit, nem hogy bizonyított volna akármit. Ha nem ír semmit, automatikusan visszakapjuk a pénzt, ha megpróbálja bizonyítani, hogy elküldte nekünk, akkor meg paypal dönt.
Azonban azt kétlem, hogy paypal saját költségén kifizeti a vásárlót. Iszonyat pénzeket lehetne így bukni, illetve ha 2 ember összejátszik, gyakorlatilag paypal-től lopnak pénzt. Ekkora kiskaput nem hagynak szerintem benn. Mondjuk ha már itt vagyunk, akkor akkora kiskaput sem hagynak bent, mint amit felvázoltam, hogy másik számlára utalhatnánk a pénzt. Na mindegy, szóval május 20-ig egyelőre csak fórumozás meg izgulás van, utána kiderül mi lesz. Minden esetre a fórumba leírom majd én a végső konklúziót, remélhetőleg pozitív kimenetellel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Robotporszívók
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- További aktív témák...
- Thinkpad X1 Carbon 11th 14" FHD+ IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech G920 + Váltó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
- - 64% Thinkpad T14 A+ / új akku ! gyárilag Magyar / 14" FHD / Core i5 / 16 / 512GB / +SZLA +GARANCIA
- Vivobook 15 E510KA-EJ562WS 15.6" FHD Celeron N4500 4GB 128GB magyar vbill új akku gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- ŐSZI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3237
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3299,100% Akkumulátor
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest