- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Google Pixel topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaara7878
csendes tag
Sziasztok. MatthewJohn9 nevű felhasználóval van problémám. 3900x processzort árul. Megegyeztünk, hogy előre utalok 52500ft-ot, majd 50000ft-ot fizetek utánvéttel, adott telefonszámot és email címet amin elmondása szerint mindig elérhető, bankszámlaszámot és az ahhoz tartozó nevet. Elutaltam neki az összeget, megállapodásunkat hardveraprón rögzítettem írásban mindkettőnkkel, beleegyezésünkkel és megvan az utalásról a banki kivonat, a közleménybe beírtam az adatait és hogy előre utalás (tehát a részleteket amennyi kifért, azonosító neveink hardverapróról, termék neve stb). 2021.01.29.-30 -ra ígérte a postázást. Legutóbb hétvégén írt, hogy feladta, de elfelejtett képet csnálni a postázás előtti állapotú és a postázásra előkészített csomagolásról (ezt kértem pedig). Azóta is várom a csomagot, naponta üzentem neki, hogy jelezzen vissza egy csomagszámmal, de egyre egyértelműbb, hogy nem küldi a csomagot és szándékosan nem is ír vissza, mert több bejelentkezése is volt azóta hardverapróra és mégsem ír vissza. Email címen is tudott volna írni, ott biztos nincsen lekorlátozva. Telefonján nem érhető el, a vonal foglalt. Szándékos lehúzós csalónak tűnik! Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Synology NAS
- Battlefield 6
- Telekom mobilszolgáltatások
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mobilinternet
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Gaming 3 15ACH6 - 15.6"FHD IPS 120Hz - Ryzen 5-5600H - 16GB -512GB - RTX 3050 - Win11
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024, 91% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó karcmentes Apple iPhone 12 128GB / 12 hó jótállással
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest