Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Megvan, mikor gyónja meg a Vivo az iPhone-másolást
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaara7878
csendes tag
Sziasztok. MatthewJohn9 nevű felhasználóval van problémám. 3900x processzort árul. Megegyeztünk, hogy előre utalok 52500ft-ot, majd 50000ft-ot fizetek utánvéttel, adott telefonszámot és email címet amin elmondása szerint mindig elérhető, bankszámlaszámot és az ahhoz tartozó nevet. Elutaltam neki az összeget, megállapodásunkat hardveraprón rögzítettem írásban mindkettőnkkel, beleegyezésünkkel és megvan az utalásról a banki kivonat, a közleménybe beírtam az adatait és hogy előre utalás (tehát a részleteket amennyi kifért, azonosító neveink hardverapróról, termék neve stb). 2021.01.29.-30 -ra ígérte a postázást. Legutóbb hétvégén írt, hogy feladta, de elfelejtett képet csnálni a postázás előtti állapotú és a postázásra előkészített csomagolásról (ezt kértem pedig). Azóta is várom a csomagot, naponta üzentem neki, hogy jelezzen vissza egy csomagszámmal, de egyre egyértelműbb, hogy nem küldi a csomagot és szándékosan nem is ír vissza, mert több bejelentkezése is volt azóta hardverapróra és mégsem ír vissza. Email címen is tudott volna írni, ott biztos nincsen lekorlátozva. Telefonján nem érhető el, a vonal foglalt. Szándékos lehúzós csalónak tűnik! Mit javasoltok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen egeret válasszak?
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Steam topic
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Fujifilm X
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB Flare X5 DDR5 6000MHz CL36 KIT memória. 5év gari.
- Phanteks GPU-Bracket II + Riser Cable Videokártya tartó Riser kábellel PCIe 4.0
- 2x8gb 3600MHz CL16 Gigabyte aorus memória eladó! +2 DEMO modul
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063, 100% Akksi
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ MSI CYBORG 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4060 -3 év garancia
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest