Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Nincs megállás akkuméretben
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Netfone
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wizzurah
újonc
Sziasztok.
Az én problémám a következő lenne:
Egy telefonos játék accountját adtam el, tehát végülis szellemi dolgot egy közvetitő oldalon.
Az érték 150 dollárt volt. Nos a vevő egy norvég fiatalember, szerencsére segitőkész, FB-n is meg van ,elküldte a fizetésről a képeket, stb. Tehát ő tényleg fizetett, viszont az oldal, a közvetitő, nem utalta át nekem a pénzt és mindig automata válaszokat küld, hogy az én ügyem még várólistán van, vagy szimplán válasz nélkül kilép a supportjuk.
Viszont az accountom ugye elveszett és nem a norvéggal akarok kicseszni, hogy valahogy visszavenni tőle és ő bukja a pénzét akkor, hanem én a pénzt szeretném megkapni.
Olvastam, hogy mikor mi a teendő és hogy, engem az érdekelne hogy ilyen esetben is lehet e ezt az általatok leirt menetrend szerint és akkor is, ha az átverő nem magyar?
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Milyen videókártyát?
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szupermagos dizájnnal kísérletezik az Intel
- Facebook és Messenger
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- iPhone 15Pro 128 GB titánkék 92% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2540M I 4GB I 250GB I DVDRW I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 160GB I DVDRW I 14,1" WXGA I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia
- 6 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest