- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- iOS alkalmazások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bottecchiabp
csendes tag
Feljelentettek egy 30.000-es mobil eladása miatt mert állítólag (vevő szerint) rossz volt-mi várható ebből? Már beidéztek tulajdon elleni vétség miatt.
Történet annyi hogy apróhirdetési oldalon eladtam egy használt már rég nem garanciális mobilt magánszemélyként. vevő vidéki előre utalt és postáztam. Igazolni tudom a feladást vevő visszaigazolta hogy megkapta.
Átvétel követően napokkal jelezte hogy nem működik rossz (hibátlan volt) és vegyem vissza. Mondtam hogy nem, ha azonnal jelezte volna tán igen, de így átvétel követően napokkal már szó se lehet róla. Mi van ha elrontotta és most kéne a pénz vissza. Magánszemély vagyok nem eladó így nincs visszavételi kötelezettségem se garanciális.Azt mondta feljelent.
Meg is tette: ma jött egy levél hogy „tulajdon elleni vétség miatt eljárás alá vont személyként beidézem” X rendőrörsre.
Arról ugyan egy szó sincs a levélben milyen konkrét ügyben és kinek a feljelentésére idéznek be de hát mi más lehet mint ez az ügy.Szóval ebből mi várható? Azt ne mondjuk hogy semmi mert már a feljelentésre is azt mondták hogy egy ilyen ügyben úgyse lesz feljelentés és tessék. Lett.
Egyéb? Mi várható?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux haladóknak
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Path of Exile 2
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TPM (trusted platform module) topic
- Gaming notebook topik
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Vírusirtó topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÚJ DELL XPS 14 9440 PROFI Laptop, -70% 14,5" Ultra 7 155H 12Mag 16/512 FHD+ 120Hz /Millió! Ft/
- Vadonat új garanciás laptopok hihetetlen áron! Szeptember Októberi lista! Razer blade zephyrus
- ÚJ HP ENVY x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab -30% 15,6" AMD RYZEN 7 7730U 8Mag 16/1TB FHD
- 512MB (3db) - 1GB (16db) - 2GB (21db) DDR2 RAM-ok (és RAM-Kitek)
- Playstation 4 Pro + 3 db játék eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3366
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest