Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One UI a Samsung hűtőn is, hétéves frissítési ígérettel
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- One mobilszolgáltatások
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Valósággá vált a Tecno szupervékony telefonja
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hát, jól porrá offoltátok a témát - és még csak az off topic funkciót sem használtátok...
BigG.(nnnnn); inkább ide írtál volna; link
ahol nem voltam ott, azt az esetet nem szoktam minősíteni, de tapasztalatból mondom, hogy kettőn áll a vásár, mindenhez két ember kell - és akkor az igazi, amikor mind a két oldalról válogatott #&@+!%/() találkozik össze... a te verziódat már ismerjük, de biztos vagyok benne, hogy a rendőr másként írná le!
csak néhány foszlányra;
- színtévesztésre hivatkoznál? a lámpák felépítését ismered?akarsz menni vizsgálatra, aminek a kültségét esetleg majd hozzácsapják a büntihez? azt mire fogod majd, hogy nem a kijelölt gyalogosátkelőhelyen mentél át, hanem attól 7 - 8 méter távolságra? a végén még olyan látásproblémád lesz, hogy még vezetői engedélyed sem lehet, sőt bizonyos munkakörökben sem funkcionálhatsz majd...
lehet, hogy szerinted - bizonyos esetekben mások, és néha még szerintem is - elsősorban nem ezzel kell(ene) foglalkozni a rendőrnek, de szabálysértés észlelése esetén is pont úgy intézkedési kötelezettség terheli, mint bűncselekmény esetén! az viszont téged minősít, hogy ezért utólag szivatni akarod, meg kellemetlen helyzetbe hozni! szabályt sértettél, intézkedett, és még te akarsz visszavágni? hidd el, nem ez a módja a dolgok elintézésének!ha te elvársz valakitől bizonyos viselkedést/hozzáállást, akkor azt más is joggal várná el tőled!
Új hozzászólás Aktív témák
- Cooler Master Master Fan MF120 RGB Duo-Ring (Hibás+Hiányos) INGYEN FOXPOST
- Thinkpad T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe IR kam gar
- P1 Gen4 16" 4K+ IPS érintő i7-11850H T1200 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Corsair AF120 RGB Slim INGYEN FOXPOST
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest