- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigG.(nnnnn)
tag
de itt nem arról volt szó hogy sok ember ment át...
sehol senki 2 kocsi áll a lámpánál, én meg eléggé siettem hát átmentem, erre kocsi kilő zsaru kiszáll és suttyó módon közli a dolgokat. Úgylátom te nem fogtad fel amit írtam...
nekem a stílusával volt a gond nem a szabály bertatatásával
de most nem állok le veled vitatkozni megy egyértelműen a rendőr pártját fogod(netán te is az vagy?) de te nem voltál ott és nem láttad hogy mi történt!
és nem tettem hozzá valótlan dolgokat, csak elég komplikált lenne teljesen pontosan szóról-szóra leírni, hogy mi történt... de tudod mindennek van oka -
BigG.(nnnnn)
tag
igazad van nem ide kellett volna írni...
ez a színtévesztős dolog csak egy felvetés volt, nem hivatkoztam rá.
De ha úgygondolod hogy egy minden szabályt bekéne tartani szóról szóra akkor hát ez van. Több 100 ezren kelnek át nap mint nap piros lámpákon, kíváncsi vagyok hány embert bűntetnek meg közülük.
Végül pedig nem azzal volt gond, hogy betartatta a szabály, hanem a stílusával és a modorával, "hogy mit képzelek én hogy Ő elötte merek átkelni a zebrán amikor az piros"
elmondta hogy csekk vagy feljelentés és még fel se eszméltem, hogy mi van már megírta a feljelentést, rádásul kontaklencsét hordok, és aznap eléggé szúrta a szemem, nemértem mért nem tudta felolvasni mégegyszer...
az a stílus, hogy ő az isten itt és hogy bármit megtehet mert Ő RENDŐR szerintem undorító.
ezekután vagy 80-al elhajtott a szemembe verve a köveket meg a port, ezekután te azt várod hogy még én adjak igazat és szégyeljem el magam?!
és ezekután azt hallom vissza a felettesétől, hogy teljesen normális volt velem??
na álljon meg a menet szerintem jogosan akarom kicsit megleckéztetni
mellesleg ez a rendőr ilyenekre megy, barátomat azért bűntette meg mert egy pad tetejére ült, szerinted ez normális? A helyett hogy a bűnőzőket üldözné meg keresné ezzel tölti el a munkáját... -
BigG.(nnnnn)
tag
-20.000Ft a kárérték
-az okés h rendőrség, de mivan ha postán történt vmi??
-az üzlet nagyrészét msn-en és telefonon beszéltük
-bűntetést nem tudom, de ha tudnám akkor mondanám neki, és ha ő volt lehet visszatérítené...
-levélként volt feladva, és ott a neve és a címe is...
hát nemtudom, esküdözik,hogy feladta rendesen... nemtudom, hogy lehetne ezt rábizonyítani
Új hozzászólás Aktív témák
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- AFOX GTX 1050 Ti 4GB GDDR5
- Lenovo Tab P11 Pro 2. Gen. Billentyűzet és Tok - Szürke
- GLORIOUS Aura 145-KEY Mechanical Keycaps - White
- Csere-Beszámítás! Xbox Series X 1TB Játékkonzol! Ajándék Akkumulátoros töltőállomással!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Dell Precision 5820 XL PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB HDD RX 580 GTS 8GB Win 11
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest