- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Friss szettel és új színekben a Nova Flip
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigG.(nnnnn)
tag
igazad van nem ide kellett volna írni...
ez a színtévesztős dolog csak egy felvetés volt, nem hivatkoztam rá.
De ha úgygondolod hogy egy minden szabályt bekéne tartani szóról szóra akkor hát ez van. Több 100 ezren kelnek át nap mint nap piros lámpákon, kíváncsi vagyok hány embert bűntetnek meg közülük.
Végül pedig nem azzal volt gond, hogy betartatta a szabály, hanem a stílusával és a modorával, "hogy mit képzelek én hogy Ő elötte merek átkelni a zebrán amikor az piros"
elmondta hogy csekk vagy feljelentés és még fel se eszméltem, hogy mi van már megírta a feljelentést, rádásul kontaklencsét hordok, és aznap eléggé szúrta a szemem, nemértem mért nem tudta felolvasni mégegyszer...
az a stílus, hogy ő az isten itt és hogy bármit megtehet mert Ő RENDŐR szerintem undorító.
ezekután vagy 80-al elhajtott a szemembe verve a köveket meg a port, ezekután te azt várod hogy még én adjak igazat és szégyeljem el magam?!
és ezekután azt hallom vissza a felettesétől, hogy teljesen normális volt velem??
na álljon meg a menet szerintem jogosan akarom kicsit megleckéztetni
mellesleg ez a rendőr ilyenekre megy, barátomat azért bűntette meg mert egy pad tetejére ült, szerinted ez normális? A helyett hogy a bűnőzőket üldözné meg keresné ezzel tölti el a munkáját...
Új hozzászólás Aktív témák
- AliExpress tapasztalatok
- Kuponkunyeráló
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Autós topik
- ASUS routerek
- Battlefield 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- MACBOOK PRO M1 8G/256G, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Evolv Shift 2 Air / X570 ITX / Ryzen 5800X / Radeon 5700XT 8GB / 32 GB DDR4 / 1 TB SSD
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 3 i9-10885H (max 5,3GHz) / 32GB / 1TB SSD FHD Win11
- Latitude 5440 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Google Pixel 10 256GB rom, 12 GB ram eladó
- LG UltraFine 27" 5K IPS 99% DCI-P3 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN S2 TG Cooler Master 750W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 91% Akkumulátor
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 240GB SSD I 14" HD+/FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest