- Mobil flották
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- One mobilszolgáltatások
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Yettel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
A TOPIK CSAK A HARDVERAPRÓ.HU-S KÁROSULTAK RÉSZÉRE VAN!
Ha csalás történt, akkor elsőként a Hardverapro.hu-s hirdetésben megtalálható "Jelentem" gombot használd, ez itt nem "ügyfélszolgálat", csak egy topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jak31
újonc
Üdvözlet!
Segítséget szeretnék kérni egy olyan ügyben, hogy Vateráztam egy autóalkatrészt (lámpát). A terméket meg is kaptam, csak nem olyan állapotban ahogy, kinézett a képeken, sőt kérdeztem is az eladótól,hogy van-e valami baja stb. stb., nem csak én más hozzászólók is és mégis hamis információval látott el. Hisz a termék törött volt, vagy legalább is javított, erre nem hívta fel a figyelmem, lóg a belseje, felfogatási pontjai műanyagheggesztővel vannak vissza ragasztva. Egyszóval használhatatlan! Telefonon nem érem el, sőt már le is tiltotta a két tel.számom. Kollégám segítségével felhívtam, na ő visszacsörgetett, majd újra felhívtam és tudtam vele beszlni, hogy utalja vissza az összeget, mikor megkapon a pénz küldöm neki a terméket! (Így legalább csak a postaköltséget buknám!) Megbeszéltük akkor, hogy 8 munkanapon belül utalja vissza, de azóta sem kaptam meg, pedig mondta, hogy küldjem el neki a számlaszámom amit meg is tettem! Azóta sem látom a pénzem! Érdemes-e indítanom valamit is hatósági körben? Eladó neve: Varga Péter; Cím: Gyál; Nickneve: vargapeter5.
Remélem tud valami tanácsot adni és segíteni az ügyben! Ha kell priviben többet is tudok küldeni, sőt mellékelni ezt-azt!
Előre is Köszönöm!
Üdv.!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3128
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- iPad Pro 13 M4 256GB wifi újszerű
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest