- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
- Ugyanakkora telepet kap a Redmi csúcstelefon, mint a csúcstábla
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Pocok 8 van nekünk is eddig meg lehetett oldani mert nem CF kártya volt hanem adomemória BBOX ott egy menüben ki lehetett irni.. nah jah igen a pecsét.. igy problémás kivenni erre nem is gondoltam.. ugyh itt már nekünk kell menni.. szóval január február álmatlan lesz...:S Megmondom öszintén... az uj dolgokról még fogalmam sincs...! Egyelöre a régi miatt mentem a héten 2900Km de még nem értem pécsre... amugy 100+áfa /Km meg 28e+áfa oradijjal.. nagyon jo üzlet lesz a kiiratás... mint eddig is de sajnos ez nem az én hasznom... nah jah euro miatt futottak nalunk is par kört a MEEInél...
-
#TOTTI
őstag
Igazabol A höpapiros nyomtatóban van a CF kártya.. és kellene egy gép ami kicsi és kompakt.. CE tanusitvánnyal rendelkező táp a mi esetünkben érintőképernyös monitor és vonalkodolvaso na meg bill biztosnsági okokból... a CFről kártyaolvasón kell a gépbe másolni az adtaokat és kiirni CDre.. szóval optika is kell meg kártyaolvasó is 2008 utan engedeélyezett kasszákhoz..!
Amugy a gépek megvannak..! DTK tudott CE tanusitványt adni határos idön belül az országban..! Viszont ezek után egy kompakt na jo legyen mATX ház.. valamint ez az alaplap és egy minöségi DTK táp tökéletesen kiszolgálná az igényeket..! Amugy hordozgatni nem akarom most olvasom csak mi mindent megoldhatóvá teszünk az ügyfeleknek ha van hozzá esze eddig az adómemóriás kasszákon megcsinálhatta ö is.. a CF nél pedig egyelöre nem tudom mi a helyzet.. Igazabol minden adott lesz.. hogy a gépen archiváljunk mert a cassa WINXPalapú..! AZ egyik az általános kassza már engedélyeztetve van a benzinkutas verzió még nincs..! Amugy benzinkutas kasszákban a dataking(MOL , SHELL, TESCO ) utan masodikak vagyunk... (AGIP, AVIA, TOTAL, METRO) na meg szazszamra maszek kutak...
és igen maga az alaplap lenne a pénztárgép anire tökéletes és nem hal meg venti nélkül..! -
#TOTTI
őstag
Én rájöttem a megoldásra... össze kell lopkodni az alkatrészeket és akkor megvan alaplap árban..! Nekem van 1Gb Kingmax DDR2 800 + DTK táp 300W(felsleges kábelek el lesznek távolitva..) de kb 70% egy FSP 350PNFnek vastagságra... 60GB 2,5" HDD! Mind le lett selejtezve..!(örök élet gar. nem számit) Csak alaplapot kéne vennem... Ház nincs de ugy néz ki fiokba lesz csak jöjjön meg az uj szekrény... LCD Tvre lesz kötve... wireless billel de olyat nem tudok amin egér is van és kb 5-6e Ftba megáll.... már csak alaplap kell megvennem..! no meg a billegér....
-
#TOTTI
őstag
Nalam azért aktuális.. ez a dolog mert kasszarendszerekkel foglalkozok(unk).. és ideális lenne célhardvert építeni belőle mivel a gépbe joformán semmi sem kell..Hdd és CD iró na meg USBs kártyolvasó(APEH követelmény) ezért tünt fel ez az alaplap már jóideje.. és ha minden jol megy olyan 12 körül kb megoldható lenne a beszerzése..! A passzív hűtés is fontos szempont és végülis ha lenne egy egyszerüsitett microATX ház(Foxconnak volt egy fekete Kb. mATX méretű de lapos háza na abba tökéletes lenne..!) A kérdés az hogy van e jövöje..?(Miért ne lenne egy passziv elfogadható teljesítményű kombonak)
Rmélem értitek mit szerettem volna kifejezni... mert én csak akkor értettem amikor leirtam.. vagy mi van...?
Isten veled Magyarország megyek Debrecenbe MOST a ..csába!(pécsről)
-
#TOTTI
őstag
Méretben pont hozzá való ház érdekelne.. amibe mehet laptop vinyo és laptop dvd de az se baj ha nincs optika..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Micro Four Thirds
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Xbox Series X|S
- Android szakmai topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Óra topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest