Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyunyu

félisten

válasz #TOTTI #80 üzenetére

Ugyfel ott helyben a ti kozremukodesetek nelkul akkor sem fogja tudni megcsinalni az evenkenti kotelezo EJ archivalast, mert ahhoz fel kene tornie a pecsetet, hogy kibanyassza a nyomtato gyomrabol a CF-kartyat. (Pocok8 legalabbis a nyomtato hazaba van beleepitve.)
    Serult/hianyzo pecsetert meg azonnal harap az APEH, ha veletlenul arra tevednek ellenorizni, legalabb akkora bunti, ha nem nagyobb, mint amikor nem tudjak prezentalni a penztargep-naplot.

CE mint Chinese Export logo? :DDD
    Nekunk szerencsenk volt, mivel mi az erintos TFTvel egybeepitett celgepet direktben importaljuk, ugyhogy gyartonak email, valaszban masnap jott pdf-ben a CB meg EMC jegyzokonyv, de igy is 2 hetbe tellett, mire az idehaza vasarolt opcionalis kellekek (konyhai nyomtato, vonalkodolvaso...) dokumentaciojat bevasaltuk a nagykereken.
    Volt ahol megvolt, es csak arra kellett varnunk, hogy lefenymasoljak a paksametat, de olyan is volt, ahol akkor hallottak rola eloszor, hogy ezek nelkul elmeletileg be se johetne az EU-ba a cucc, importor dolga ezekrol gondoskodni, ha a gyarto nem csinaltatta meg a teszteket.

na meg bill biztonsági okokból... a CFről kártyaolvasón kell a gépbe másolni az adtaokat és kiirni CDre.. szóval optika is kell meg kártyaolvasó is 2008 utan engedeélyezett kasszákhoz..!

Az emlekeim szerint nincs definialva a rendeletben(*), hogy ugyanazon a gepen kell a CF kartya tartalmat archivalni, mint amire van kotve az adomemorias nyomtato.
    Csak az van _egyertelmuen_ definialva, hogy a CF-en levo eredeti akarmi.ej fajlokat kell CDre irni, a napi zarasonkent kotelezoen vinyora masolt masolatokat TILOS, mert azokat akar notepaddal is buheralhatta az ugyfel.

(*):Mostani verziojat (meg) nem olvastam, 2005-2006 kozottiekhez volt szerencsem, amikor szinte hetente valtozott a kovetelmeny vagy a rendeletben leirtak helyesen ertelmezese is attol fuggott hogy a bizottsag melyik tagjanak tettuk fel a kerdest. :(
    (Pl. egyik heten meg kellett volna € vegosszeg a nyugta aljara, megcsinaltuk, kovetkezo heten meg az volt a baj, hogy ott van. :O
    De abba is belekotottek, hogy ronda a 852-es karakterkeszlete a vevokijelzonknek. :W En erre: Jo, akkor atkapcsolom 850-re, ugy szebb, de akkor kalapos az ő/ű. Valasz: az meg nem felel meg a magyar helyesiras szabalyainak. :W )

• nyunyu

félisten

válasz #TOTTI #21 üzenetére

Nalam azért aktuális.. ez a dolog mert kasszarendszerekkel foglalkozok(unk).. és ideális lenne célhardvert építeni belőle mivel a gépbe joformán semmi sem kell..Hdd és CD iró na meg USBs kártyolvasó(APEH követelmény)

Ha jol sejtem, penztargep EJ archivalashoz kene, de ehhez mar picit keso gepbeszerzesen eszelni. (februar 29 ugye az idei hatarido)
    Raadasul ezt a celhardvert akarod cipelni ugyfeltol ugyfelig?

Kollegam egy laptop+HP Deskjet 460 komboval bohockodik, penztargep hasabol kibanyaszott CF kartyat betolja a nyomtato oldalaba, APEHes program indit, laptopon CDt ir+egybol nyomtatja is a szukseges papirokat, igy negyedora alatt megvan egy penztargep archivalas, viszontlatasra jovore, keremakovetkezot.

• nyunyu

félisten

válasz #TOTTI #16 üzenetére

Méretben pont hozzá való ház érdekelne.. amibe mehet laptop vinyo és laptop dvd de az se baj ha nincs optika..

Morex 3677 P4

Sima 3677 van 20+fa korul, de annak a 80W tapja elvileg csak Epiakhoz eleg.

Mondjuk egyszer voltam olyan hulye, hogy 60W-os tapos 2677-be pakolt Epia 5000+3.5" vinyo+soros kartya melle rakotottem egy ~30W-ot fogyaszto 12"-es TFT-t is, mert a monitor gyartoja elfelejtett tapot mellekelni, aztan ez igy mukodott is par honapig, mire vegul megsult a tap. :W

• Chaser

legenda

válasz #TOTTI #67 üzenetére

Én még nem jöttem rá, de lehet többe lenne a dolog, mint amennyit megér nekem...a fiókos történet jó megoldás, én már gyakoroltam:D lehet visszatérek oda :K :U

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés