Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
Nalam azért aktuális.. ez a dolog mert kasszarendszerekkel foglalkozok(unk).. és ideális lenne célhardvert építeni belőle mivel a gépbe joformán semmi sem kell..Hdd és CD iró na meg USBs kártyolvasó(APEH követelmény) ezért tünt fel ez az alaplap már jóideje.. és ha minden jol megy olyan 12 körül kb megoldható lenne a beszerzése..! A passzív hűtés is fontos szempont és végülis ha lenne egy egyszerüsitett microATX ház(Foxconnak volt egy fekete Kb. mATX méretű de lapos háza na abba tökéletes lenne..!) A kérdés az hogy van e jövöje..?(Miért ne lenne egy passziv elfogadható teljesítményű kombonak)
Rmélem értitek mit szerettem volna kifejezni... mert én csak akkor értettem amikor leirtam.. vagy mi van...?
Isten veled Magyarország megyek Debrecenbe MOST a ..csába!(pécsről)
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair VENGEANCE SODIMM 2x16GB DDR4 3200MHz CL22 - Új, bontatlan - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z270 GAMING PRO CARBON alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING Alaplap
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- CREALITY Ender-3 V3 KE
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest