- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Tesztpadon a One UI 8.5
Új hozzászólás Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
válasz
Balamber #557 üzenetére
HI!
chs:- )
csak normalis ocso tapot nem latok, tehat az mindekepp expert, egyutt 8,5 vagy hrp /mi a franc van az arlistaval?:- (/udv
neduddki
mod: ha G-s halo lenne a d201-en akkor mar azon menne otthon a kozosadatbazisu abev:- ) foleg amijjen elbiorzasto sebessegeket meslenk a nas tutajok:- ( szerintem is ez a jobbik megoldas
-
törölt tag
-
shtml
őstag
válasz
Balamber #494 üzenetére
Járasd a másik ventilátor-csatlakozóról, azt szabályozza a lap. Hogy milyen jól, azt nem tudom, mert csak röviden próbáltam ki, nálam nincs CPU-ventilátor, a házventilátorokat meg fix 5V-ról járatom.
De szerintem a legegyszerűbb, ha kisebb feszültségről járatod a CPU ventilátort. Teljesen fölösleges gyorsan hajtani, mert a hőelvezetésben a szűk keresztmetszet a hűtőborda nagyon vékony talpa. -
-SUICIDE-
csendes tag
válasz
Balamber #488 üzenetére
helyes
Közben problémádból okulva keresgettem az intel oldalán hogy van e hardver kompatibilitási lista, vagy minek nevezzemMert én is jártam már hasonlóképpen. Abit lapom nem támogatta a Geil Ultra ram-jaimból csak az 1Gigásokat, nekem meg volt 4x512!
Lényeg hogy lehet én vagyok a béna de az intel oldalán semmi hasonlót nem láttamPedig jó lenne ha lenne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- iPhone topik
- Búvárkodás
- Path of Exile 2
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. ThinkPad L16 Gen 1 16" WUXGA, Ultra 5, 16GB RAM, 512GB SSD SZÁMLA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest