- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
shtml
őstag
válasz
-SUICIDE- #497 üzenetére
Üresjáratban 30-32 fok között (23 fokos szobában), Orthosszal terhelve kb. 52 foknál áll be az egyensúly, ha jól emlékszem (30 perc elteltével). Sajnos nem ideális a hűtés, mert a kicsi házban a winchester szinte ráfekszik a CPU hűtőbordájára, de szerintem így is abszolút stabilan fog menni.
A chipset hűtése is bevált. Bár mérni nem tudom, de többször volt már, hogy kikapcsolás után közvetlenül kinyitottam a házat és kézzel bőven megfogható volt a NB bordája.
-
szacsee
nagyúr
válasz
-SUICIDE- #481 üzenetére
Semmi, mindent felimert.
..xp-nél meg User Error lehet másoknál.
Moncsiprobléma megoldva! Ellenőrizve!
Déli hídnál van még valami amit az XP nem detektál jól, de azt is elintézem...
Fejlemények, megoldások éjjel.Linux-ra holnap ráfekszek, de ott csak az xconf-ot kell módosítani..
-
-
szacsee
nagyúr
válasz
-SUICIDE- #455 üzenetére
Kösz akkor ezt megúsztam..
Kicsit beletúrtam és X restartnál kérdezett ezt-azt, de konkrét monitor-vga kombót nem találtam így beállítottam a moncsit LCD 1280x1024-re, a vga-nak meg valami sis illesztőt.
Amikor megnéztem az X.conf-ot meglepődtem mennyi maszlag került bele.
Műkszik, de a max felbontás 800x600, na meg vesa vga..tlac: Guglizás közben találtam rá erre. 4. post.
Ha jól sejtem ez is csak 2D-be fog menni, pedig a hw tudná a 3D effekteket. -
szacsee
nagyúr
válasz
-SUICIDE- #452 üzenetére
Nyugi aki csuklóból nyomja a linuxot, annak fél percbe sem lenne gondolom.
Láma linuxos létemre, a netezős gépen már kinyírtam az x.conf-ot, tehát újra kell telepítenem, utána tlac moddját beleteszem és kiderül.
Találtam viszont hozzá meghajtót, ma viszont nem kockulok, esetleg estefelé, vagy holnap délelött, akkor meglesem és írom a fejleményeket. -
shtml
őstag
válasz
-SUICIDE- #373 üzenetére
A PCI riser hiánya nem akkora baj, mint elsőre látszik, mert attől függ, milyen kártyát akarsz beletenni. MIvel én letöltőgépet készítek, nálam valószínűleg egy hálókártya lesz, így lehet a gépemnek két IP-je.
Leszedtem a hálókártyáról a rögzítő keretet és anélkül tettem be a PCI slotba. Az alaplapot rögzítő egyik csavar épp tökéletesen megtámasztja a kártyát, így az nem tud a ház oldala felé dőlni.
Az alsó kép jobb szélén látható, kissé sötéten, az UTP aljzat.
-
shtml
őstag
válasz
-SUICIDE- #365 üzenetére
Ezt a linket Bordoitól kaptam. Az I/O shield nem része a háznak, az az alaplaphoz tartozik, a PCI risert pedig nem fogod tudni használni, mert a mi lapunkon máshol van a PCI slot.
Én a hátsó ventilátort is kiszereltem, mert útban voltak a lap hátsó csatlakozói.
Írd meg pontosabban, mely részeire vagy kíváncsi és azokról készítek képeket.
-
szacsee
nagyúr
válasz
-SUICIDE- #364 üzenetére
Ha mondasz olyan distribot, ami felmegy és nem kell vele sokat pöcsölni, akkor felteszem és mondom a tapasztalatokat..
Sajnos a SUSE 7 volt az a linux amit próbáltam (7CD+könyv), még anno, de beleuntam..segítség híjján nem mentem sok mindenre.
Egy egyszerü verzsönt mondasz, akkor szívesen meglesem.
A házat én is meghekkeltem, ha tudsz forrasztani, akkor ajánlani tudom csak. (táokábelt kell hosszabbítani, vagy veszel 1db 20-24 pin és 1db 24-20 pines toldót. (képeket éjjel teszek fel).
A táp áramfelvételingadozása megszűnt...igaz nem volt sok, de most nem hülyül vele a fogyimérőm.bencee: Hát nemtom, a codegenből 1-2 cuccos ki van spórolva, ha kis veszteségű adapterrel és pl picoups-el meg tudod oldani, akkor nyerhetsz 1-2 wattot, de szerintem egy normális kis táp jobban megteszi.(sajnos nem tudom milyen hatékony a pico és mik vele a tapasztalatok).
A notivinyó mennyire melegszik, ha pl egy 3,5-ös helyre tenném venti nélkül?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TV antenna és jelerősítés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Anime filmek és sorozatok
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- AliExpress tapasztalatok
- Fogyjunk le!
- Apple asztali gépek
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- Msi Mpg Z590 Gaming Plus Eladó!!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged