- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MIUI / HyperOS topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
Szia! Én a k5-öt néztem ki, ssd és ram nélkül 110k körül van most.
Hány nap alatt szállították ki? Driver gond még nem volt vele? Gyárilag rajta voltak, vagy win11el együtt telepítette? Nincsen a honlapon driver szekció, remélhetőleg azért mert mindent megtalál online a win11.
-
5leteseN
senior tag
A jó dolgok és az élet egyszerű
:
- kis saját, józan ész használatával(lásd nálad),
- főleg ha még nem is hagyjuk, hogy bonyolulttá tegyék(marketinggelpéldául),
- bár ez utóbbiakat utána "pici-pénzért" segítenek ám megoldani!
Vissza a szakterülethez: az általad logikusan megtalál és felhasznált "Fizikák" szépen összeadódnak, és kényelmesen fogja tudni hűteni az akár 20-30%-kal felhúzott teljesítményű rendszered(ha egyáltalán akarod ezt a +teljesítményt).
De ezeket a szépen összegzett előnyöket a használt szoftverek igényeihez optimalizált "kapcsolható" üzemmódokkal át lehet konvertálni még "csenddé" is, vagy kis alul-fesszel (és amikor nem kell teljesítmény a CPU-GHz-limittel) meglepően alacsony fogyasztásra.
Jó kis poénok, kellemes kis szakmai tréningek az ilyen "Feladványok".
-
c41r0^
őstag
+1, én szintén egy ilyenre neveztem be, elvileg holnapra megérkezik, a gyártó oldaláról rendeltem én is
GMTtec NucBox K6
AMD Ryzen 7 7840HS + 32 GB DDR5 5600 + 1TB M.2 PCIe 4.0*4 M.2 2280
530 USDA "Reatan Alloy 9" és a "Beelink SER7" után ez a harmadik legminőségibb és price/performance szempontjából nyerő váalsztás, viszont előző kettő drágább is 100 -150 USD-vel kb., és nem is könnyen beszerezhető.
egyébként ITT egy jó review róla, kb. ezt várom tőle -
-
azbest
félisten
a kis ventit lehte nem is változtatja terhelésre. A minipécéim alapján nem kell sok légmozgás, a lényeg, hogy mozogjon valami. Ez csak a ramot és ssd-t hűti, amiknek nem kell sok hűtés, csak mivel zárt térben vannak, ezért kell az a venti, hogy ne 80 fokosak legyenek.
A procihűtő ami változó lehet, az a másik oldalon van.
-
Mennyire vállalható ez a grafikai teljesítmény( 7840HS 7940HS)? YT videók alapján sem túl acélos. Rendeltem egy ilyet, de édesanyámnál kötött ki netezős gépnek, Csak és kizárólag a Richard Burns rally rallysimfanos moddal játszanék alkalomadtán de csak ricegett low grafikán FHD-ban, visítva produkált 60fps-t...
-
-Gabesz-
senior tag
Én is tőlük rendeltem a K6-ot.
Bitang erős, mind a proci, mind a Gpu. Árban kedvezőbb más márkák hasonló konfigjánál és az Alis áraknál is.
Rendelésnél minimális felárért intézik a vámolást is eu-ba.
Szóval megrendeled, kifizeted a feltüntetett árat és kb. 10 nap múlva meg is kapod.Ha nem kell a legerősebb, ott van a Nucbox M5 318Euróért 32Gb/512Gbkivitele.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 üzleti notebook - i7 1360P 24GB DDR5 RAM 512GB SSD Iris Xe W11
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest