Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• KisApám

addikt

válasz c41r0^ #917 üzenetére

Nekem nagyon tetszik, számomra nagyon bevált.
    Otthon az 55-ös TV-re rákötöm, mögé leteszem, észrevehetetlen, szépen teszi a dolgát. Vagy ha rokonhoz megyek hétvégére, szállodába, stb. ott is jó, kis helyen elfér.
    Játékokat nagyon jól viszi.
    Pl. FULL HD-n Assassins's Creed Origin maxon, World of Warships maxon amivel eddig toltam.
    Ha lehet, beállítom a max fps-t 50-re, ami nekem bőven elég. Ekkor a proci sem melegszik feleslegesen annyira.
    Azért rakhattak volna rá fél cm-rel magasabb hűtőborádákat, jobb hűtés miatt, nem zavarna, ha miatta magasabb és nehezebb lenne a kisgép.
    Amit eddig "Tuningoltam" rajta:
    1. memóriákra vettem vékony rézfóliát plusz hűtésre (lehúztam róluk a papírt előtte)
    2. M2 SSD-n lévő hűtést le kell cserélni, hulladék. Kis fém hűtőborda van rajta, egy rossz minőségű thermal pad van alatta, plusz még a papir is rajta van az SSD-n... EZT raktam fel helyette, 10 fokkal hűvősedbb lett.

Azon gondolkodom még, hogy egy ilyen ventilátorra rakom a gépet (USB-és, fordulatszám szabályzós), ami tolja befelé a levegőt a gépbe, segítve azt a kis ventit a porcin.

Új hozzászólás Aktív témák