- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- A Nothing Headphone (1) is a dizájnról szól
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
-Gabesz- #799 üzenetére
Az, hogy "fel lehet tenni" a win11-et, az édeskevés a hosszabb távú nyugodt használat tekintetében
Március óta szenvedek egy akkor kiadott win11 frissítés telepítésével, amit azóta sem sikerült telepíteni, pedig az én miniPC-m elvileg win11 kompatibilis, csak éppen a kompatibilitási lista legalján van a procim (i5-8xxx)
-
-
KisApám
addikt
válasz
-Gabesz- #722 üzenetére
Az a K6 (AMD Ryzen 7 7840HS Mini PC, 32 GB RAMmal meg 1 TB M.2-vel) tényleg jó, raktak hűtőventit a memó meg az M.2 felé.
A K4-en gondolkodtam (AMD Ryzen 9 7940HS , 32 GB RAMmal meg 1 TB M.2-vel), nem túl sokkal többe kerül, és kicsit gyorsabb a 780M benne,
DE
az "okosok" NEM raktak hűtőventit a memó meg az M.2 felé. Az M.2-n nincs fém hűtőborda sem... ha jól olvastam 1-2 helyen, játékoknál is előfordulhat a túlmelegedés miatt Thermal Throtthling, azaz e miatt teljesítmény visszaesés.Úgy olvastam még, hogy Szeptember környékén jön az újabb AMD proci, gyorsabb grafikai maggal.
Vagy az lesz, akcióban, vagy a K4 upgradelt változata (ha lesz ilyen, jobb hűtéssel).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Bányász alaplapok és kiegészítők (RISER-ek, Stb.)
- Csere-Beszámítás! Prémium felsőkategóriás Gamer PC! X870 / R9 9950X / 9070XT / 64GB DDR5
- Eladó Belépő szintű gamer PC
- Gamer/Multimédia PC Eladó - GTX 1070 + Ryzen 5 + 16GB RAM
- Legkomolyabb PC - Asus Z97-AR - i7 4770 - HD 7970 - 8GB RAM - 128GB SSD - 500GB HDD
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 7 Plus 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest