- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
ha valakit az AI érdekli, akkor úgy láttam
a 780m lehet bekerült az llama.cpp támogatott listájára kódban nemrég.vagyis lehet a ROCm driverbe [link]
A 680m valamiért nem. Mármint, a 680m az még rdna2 és a 780m már rdna3. Bár windows alatt az LM Studio a 680m is úgytűnt használja a gpu-t csak lehet más módban (compute0 volt terhelve)Az órajelekben is magasabb a 780m.
-
IGP szinten minden FPS számít, de a kérdés inkább a EUR/FPS mutató... egy bizonyos szint fölött már nem éri meg a pótlólagos erősítés.
780M-es APU még árában van szvsz.#1361 Tin
Valószínűnek tartom, hogy ez egy nicheé kategória, aminek a szűkös kínálatát azért fel tudja vásárolni a jobban eleresztett nyugati (vagy akár keleti) vásárlóréteg.
Nagy kínálata, széles termékpalettája nem lesz. -
Tin
veterán
Mindig van +20%... A 890M is vagy 25%-al jobb, mint a 780M, ott már azért élvezhetőbbek a játékok, de +400€ felárért???
Na nem. Egyszerűen nem gondolták át, mert abból a 400€-ból kijön egy Oculink dokk (60€), meg egy normális videókari (300€), a maradékból meg valami olcsóbb táp. Mellé persze az UM890Pro. Árban ugyanott vagy, csak éppen teljesítményben sokkal felette.
De csak a Minisforumon belül mondhatnám a 790S7-et (1030€), vagy a HX99-et (920€).
Egyszerűen nem értem, hova árazták be ezt a HX 370-es SOC-ot. Ezen az áron egyszerűen tökéletesen versenyképtelen nagyjából BÁRMIVEL szemben. De még az elővásárlós szuper akciós 900€-s áron is rezeg a léc.
-
DaVE-1
senior tag
Akkor ha pár teszt alatt nem szokom hozzá a hangzavarhoz veszek rá egy rendes asztali cpu hűtőt és max nem ebben a kis házban lesz hanem eszkábálok neki valamit. Sőt azt is el tudom képzelni a régi számítógépházamba beépítem..Méret ugyanis kevésbé érdekel mint a hang. Szóval minden megoldható
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest