- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Hová lett 1000 mAh?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
Erre a kettőre valószínűleg bármelyik alkalmas, a legolcsóbbak is. Persze függ attól is, hogy netezés alatt mit ért. Legalább 8 giga ram legyen benne, azzal 8-10 lapig elvan, illetve ha Windowst használ, akkor annak is kell ennyi, hogy normálisan menjen. A procin/APU-n nem sok múlik, ha támogatja hardveresen a manapság használt technológiákat, akkor menni fog minden. Az elmúlt 4-6 év "Atom" cuccai (Celeron/Pentium Nxxxx) megteszik szerintem. Én pl 14 éves laptopon netezek, első generációs (Arrandale) U-s, 1,1GHz-es 2 mag/HT-s i5 van benne 8 giga rammal, és elvagyok vele. Win 10-zel is elvan, én inkább Linux-szal használom. Ha ez használható, akkor egy Nxxxx-nek 4 maggal, 2GHz felett meg se kottyan a net és a 1080p. Ami szempont lehet, a youtube új kódolását támogassa az igp, akkor azt se a procinak kell erőből megoldania, ott se lesz gond az 1080p.
-
Necronom
senior tag
Hat ilyenkor teszem le az allam, hogy minek ennyit kolteni? Oszinten szolva nagyon keves helyen talaltam arakat, amit lattam az olyan 150eFt
Ezt csak filmezni meg bongeszni?
Szvsz 90-bol magad is osszerakhatnal, ok az poppet nagyobb mert mITX
De kinek mi kellHatha jon valaki aki ajanl majd mast ez helyett
-
Necronom
senior tag
Ez igy elegge nagy merites, mert miniPC-bol van ezerfele, amik ismertek az a Gigabyte Brix, vagy az Intel NUC, ezeket kulonfele konfigban meg lehet vasarolni
Ezenkivul vannak az NCOMPUTING-nak un. terminal pc-jei (egy server eroforrasait hasznalja), van az Asusnak a VivoMini gepei es meg csomo minden
Ha epitkezni szeretesz, akkor egy megfelelo mITX lapocska, abba aztan azt teszel amit akarsz, de igazan az egesz oprendszerfuggo
Linuxnal filmezesre es netezese kb 20-ad annyi eroforras kell, mint windowsnal
De ennyi erovel akar egy TV Box is megteszi, ott azt kell figyelmbe venni, hogy "letoltott" filmeket szeretnel nezni, vagy inkabb streameket
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Interactive Brokers társalgó
- Flip (IPTV, otthoni internet, vezetékes telefon)
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Hová lett 1000 mAh?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- GAMER ALAP! Intel i9-14900K / Z790 TuF / 32GB 7200MHz / 1TB Gen4 / 850w Gold!
- Apple Mac mini M1 8GB Ram 256GB SSD
- Gamer PC , i9 9900 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 1TB HDD
- 1155 félkonfig BAZÁR, kedvező áron, I5
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest