Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
Pista0001 #155 üzenetére
Én pl 14 éves laptopon netezek, első generációs (Arrandale) U-s, 1,1GHz-es 2 mag/HT-s i5 van benne 8 giga rammal, és elvagyok vele
Nos igen, az elozo postomban epp ezt szertettem volna leirni, csak lehet butan fogalmaztam, sorry a kerdezotol...A meglepodesem is ezert van, nalam egy ujabb - kb 3 eves -, technologia dolgozik egy Celeron 1,1GHz 2 magos procko kepeben egy Asus mITX jo IGP-vel
Nem igazan lattam meg 850MHz fole tekeredni(ugye milyen viccesek ma ezek a szamok?) 1080p-s Youtube videoknal, helyben tarolt tartalmaknal meg ennyire se megy fel, mindez full passziv hutessel
Ezen felul meg errol a kis geprol 2db TV box is filmezik 1080p videokat
Eleinte 4GB memo volt benne, de a napokban en is bovitettem 8GB-ra, mert konnyebb neki a bongeszes, de itt is inkabb az, hogy a Chrome vagy az FF tul sokat akar, megtalaltam a Brave Web Browser (magatol full reklam mentes) az meg szinte mar szalad 8GB-on...
Termeszetesen nalam is Linux megy, egy igen aprocska Lubuntu
Sokan ragaszkodnak a windowshoz en tudom, mert felnek a Linuxtol, pedig kb 5 perc egy teljes install pendriverol, ugyanugy grafikus feluleteken dolgozik, magyar nyelven
Aztan mikor mar fent van, szinte lathatatlanna valik - nem akar semmit se, nem kell kiszolgalni mint a wint, nem kell foglalkozni vele, nem cseszteti az ember fiat, hogy most frissiteni akar meg inditgassal ujra meg csinaljal neki eztazt, beken hagy, csak teszi a dolgat
Szvsz ez egy oprendszer dolga es nem az hogy ugraltassa az embert mint a win
ps
talan meg erdekes lehet, hogy a LAN sebessegek is egesz jok
olvasas: 90-110MB/s
iras: 50-60MB/s -
makoss
veterán
válasz
Pista0001 #108 üzenetére
Szervízben mondjuk nem használtak HDMI-t, a hangkártya is USB hangkártya volt.
Filmet otthoni hálózaton nézek, azaz néznék mert az is kinlódik, sosem jó
Tegnap is ma is téma, és érdekes, hogy minden sz@r be van állítva: [link] [link] ennél is valami fantom hiba lehet mert alig tudom elindítani a hálózati lejátszást Zidoo médialejátszón
De érdekes, hogy mobilon VLC-n semmi mókolással kódok nélkül megy [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- GAMER PC RTX 3060 Ti 32GB RAM FULL HD / 1440p
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +Új RTX 3080 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HP Prodesk 600 G3 mini PC i5 7500T / WIFI / 8GB DDR4 / 256GB SSD / Type-C / 3x DP
- Apple iMac 24 Blue! 16GB / M3 CPU / 512GB SSD!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest