Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Microsoft Rewards
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
Pista0001
üzenetére
Én pl 14 éves laptopon netezek, első generációs (Arrandale) U-s, 1,1GHz-es 2 mag/HT-s i5 van benne 8 giga rammal, és elvagyok vele
Nos igen, az elozo postomban epp ezt szertettem volna leirni, csak lehet butan fogalmaztam, sorry a kerdezotol...A meglepodesem is ezert van, nalam egy ujabb - kb 3 eves -, technologia dolgozik egy Celeron 1,1GHz 2 magos procko kepeben egy Asus mITX jo IGP-vel
Nem igazan lattam meg 850MHz fole tekeredni
(ugye milyen viccesek ma ezek a szamok?) 1080p-s Youtube videoknal, helyben tarolt tartalmaknal meg ennyire se megy fel, mindez full passziv hutessel
Ezen felul meg errol a kis geprol 2db TV box is filmezik 1080p videokat
Eleinte 4GB memo volt benne, de a napokban en is bovitettem 8GB-ra, mert konnyebb neki a bongeszes, de itt is inkabb az, hogy a Chrome vagy az FF tul sokat akar, megtalaltam a Brave Web Browser (magatol full reklam mentes) az meg szinte mar szalad 8GB-on...
Termeszetesen nalam is Linux megy, egy igen aprocska Lubuntu
Sokan ragaszkodnak a windowshoz en tudom, mert felnek a Linuxtol, pedig kb 5 perc egy teljes install pendriverol, ugyanugy grafikus feluleteken dolgozik, magyar nyelven
Aztan mikor mar fent van, szinte lathatatlanna valik - nem akar semmit se, nem kell kiszolgalni mint a wint, nem kell foglalkozni vele, nem cseszteti az ember fiat, hogy most frissiteni akar meg inditgassal ujra meg csinaljal neki eztazt, beken hagy, csak teszi a dolgat
Szvsz ez egy oprendszer dolga es nem az hogy ugraltassa az embert mint a win
ps
talan meg erdekes lehet, hogy a LAN sebessegek is egesz jok
olvasas: 90-110MB/s
iras: 50-60MB/s -
makoss
veterán
válasz
Pista0001
üzenetére
Szervízben mondjuk nem használtak HDMI-t, a hangkártya is USB hangkártya volt.
Filmet otthoni hálózaton nézek, azaz néznék mert az is kinlódik, sosem jó
Tegnap is ma is téma, és érdekes, hogy minden sz@r be van állítva: [link] [link] ennél is valami fantom hiba lehet mert alig tudom elindítani a hálózati lejátszást Zidoo médialejátszón
De érdekes, hogy mobilon VLC-n semmi mókolással kódok nélkül megy [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
társtopik: Mini-ITX
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Ubuntu Linux
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- 4K vs 8K – Megéri-e a 8K TV 2026-ban?
- Túllépne a DRAM limitjein a Neo Semiconductor-féle 3D X-DRAM
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- További aktív témák...
- RTX 5070 + i5-14600K 32Gb ram GAMER PC + 144Hz MONITOR AJÁNDÉK
- Rackszekrény - APC NetShelter SX 48U, Fekete, 2258H x 600W x 1070D mm TAA
- Új Fehér Gamer Gép - ASRock X870, Ryzen 7 9800X3D, 64GB DDR5, RX 9070 XT 16GB, 1TB SSD, 1000W
- Intel Xeon E3-1265L v3 (4 mag / 8 szál / 45W ) // 32 GB DDR3 (4X8GB) // ASRock Z97M Anniversary
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RX 7800 XT 16GB Montech XR TG FSP 750W
- TAVASZI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5520 FHD notebook - i7 7820HQ 16GB DDR4 256GB SSD M1200 4GB WIN11
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Infinix Hot 11s / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(ugye milyen viccesek ma ezek a szamok?) 1080p-s Youtube videoknal, helyben tarolt tartalmaknal meg ennyire se megy fel, mindez full passziv hutessel