Hirdetés
- Tömegterméket csinálna a Samsung az öreg tévés arányból
- Itt vannak az eddigi legrészletesebb képek a Samsung Galaxy A37-ről és A57-ről
- Sózd a jégakkut! Megoldotta a CATL a téli akkuproblémákat
- Két 200 megapixeles kamerát tesz a Xiaomi a 18-as szériába?
- Akciófigyelő: Ajándékok az új Redmi Note 15-ök mellé
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Fotókon a Samsung Galaxy A57
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necronom
senior tag
válasz
Pista0001
üzenetére
Én pl 14 éves laptopon netezek, első generációs (Arrandale) U-s, 1,1GHz-es 2 mag/HT-s i5 van benne 8 giga rammal, és elvagyok vele
Nos igen, az elozo postomban epp ezt szertettem volna leirni, csak lehet butan fogalmaztam, sorry a kerdezotol...A meglepodesem is ezert van, nalam egy ujabb - kb 3 eves -, technologia dolgozik egy Celeron 1,1GHz 2 magos procko kepeben egy Asus mITX jo IGP-vel
Nem igazan lattam meg 850MHz fole tekeredni
(ugye milyen viccesek ma ezek a szamok?) 1080p-s Youtube videoknal, helyben tarolt tartalmaknal meg ennyire se megy fel, mindez full passziv hutessel
Ezen felul meg errol a kis geprol 2db TV box is filmezik 1080p videokat
Eleinte 4GB memo volt benne, de a napokban en is bovitettem 8GB-ra, mert konnyebb neki a bongeszes, de itt is inkabb az, hogy a Chrome vagy az FF tul sokat akar, megtalaltam a Brave Web Browser (magatol full reklam mentes) az meg szinte mar szalad 8GB-on...
Termeszetesen nalam is Linux megy, egy igen aprocska Lubuntu
Sokan ragaszkodnak a windowshoz en tudom, mert felnek a Linuxtol, pedig kb 5 perc egy teljes install pendriverol, ugyanugy grafikus feluleteken dolgozik, magyar nyelven
Aztan mikor mar fent van, szinte lathatatlanna valik - nem akar semmit se, nem kell kiszolgalni mint a wint, nem kell foglalkozni vele, nem cseszteti az ember fiat, hogy most frissiteni akar meg inditgassal ujra meg csinaljal neki eztazt, beken hagy, csak teszi a dolgat
Szvsz ez egy oprendszer dolga es nem az hogy ugraltassa az embert mint a win
ps
talan meg erdekes lehet, hogy a LAN sebessegek is egesz jok
olvasas: 90-110MB/s
iras: 50-60MB/s
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - MMO
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asztrofotózás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3660 Workstation, i7-12700K,32GB DDR5,256 SSD,NVIDIA RTX A2000 6GB DDR6,WIN11
- Komplett PC - Ryzen 5 GTX1650 Super 32GB RAM + monitor
- Eladó egy komplett erőbázis ami bármilyen csatára felveszi a harcot a megfelelő kártya mellett.
- AKCIÓ GAMER PC AMD Ryzen 5 7500F/ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI/Asus DUAL-RTX3060TI/32 GB DDR5
- GAMER PC! Intel i5-14400 / RTX 4070 / 32GB 3200MHz / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámíTOK
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gar
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(ugye milyen viccesek ma ezek a szamok?) 1080p-s Youtube videoknal, helyben tarolt tartalmaknal meg ennyire se megy fel, mindez full passziv hutessel