Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
Ha mindenáron maradni szeretnék a linux-nál, akkor nem cserélnék vasat: minek szívassam magam, hiszen mezei PC-n ügyeskedés nélkül is fut a linux ;-)
Az értelme inkább ott lenne, hogy lenne egy nagyon jól hardverre optimalizált op.rendszerem (mert éppen most rágtam be egy kicsit a linuxomra: vettem egy 4k monitort, és legalábbis a Mint Cinnamon nem szereti az átméretezett képernyőt, akadozik pl. a videólejátszás)
-
azbest
félisten
még nem nagyon megy. Nem hivatalos, visszafejtős, eléggé alfa állapotú próbálkozás van tán. Persze egyre működőbb, de azért messze egy stabiltól állítólag. [link]
Meg igaz, hogy cserélhető, de apple formátumú. Bár láttam youtube-on, hogy van aki már kezdett gyártatni 3rd party modulokat más modelhez. De előfordulhat, hogy esetleg sorozatszámhoz köttetik az ssd-t is, mint ahogy a wifit is már.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Gamer PC - Ryzen 7 5800X RX 7800 xt, 32GB ddr4, 1TB Nvme
- GAMER PC - GTX 1080Ti - Ryzen 2600X - 48 GB DDR4 - 512 NVME SSD / 1000W
- Ár-érték bajnok pc 5070/7600x16gb DDR 5 Minden új bontatlan!
- 15.gen! Intel Core Ultra 5 245KF +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gamer PC-AMD Ryzen 5 7500X3D/ Asus RX 9060 XT 16GB/ B650M / DDR5 / Gen4 M.2 NVMe SSD - Garanciás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest