Hirdetés
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Egy hét múlva érkezik a Realme Neo8
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
5leteseN
őstag
válasz
szaszlaci
üzenetére
Szépen megoldottad, és jól megérdemelten
ki is alkudtad a munkád és tudásod árát! Ügyes, Gratula...

Ehhez "...Az élettartamát meg meglátjuk. SSD a noname SATA-s, nem melegszik, kíváncsi vagyok, az tényleg úgy elhullik-e, mint ősszel a legyek. "
Nekem az a tapasztalatom, hogy a belül szinte NVME-s SSD-kel azonos elemekből építkező SATA SSD-k sokkal megbízhatóbbak.
Ezt a jobb megbízhatóságot én a saját összegzésem alapján a kicsivel valóban lassabb SATA-s megoldások kisebb sebességi követelmények miatt kevésbé kizsigerelt SATA-SSD-s vezérlőiben látom, ezek sokkal kisebb hőterhelése miatt. A SATA megoldásoknál jobb, lehetőségek vannak a nagy (hűtő-)felületű fémház miatt az alacsonyabb hőmérsékletű(ezért jóval megbízhatóbb) működés biztosítására.Szerintem nincs ok aggodalomra a SATA-SSD miatt.
Autós hasonlattal: nem egy 320 km/h-s végsebességű, kényes-kockázatos üzemeltetésű "autód"(NVME-s SSD-d) lesz, hanem "csak" egy 250km/h-re leszabályzott "Turbó-Diesel"-ed(SATA-SSD-d) lesz, többségében városi forgalomba(ez az átlagos-szokásos felhasználói üzemmód a hasonlatban)....szerintem!

Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- TCL LCD és LED TV-k
- Arc Raiders
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- VR topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyorsabb lesz a tárhely, de drágább lesz a Nothing Phone (4a)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4071
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Google Pixel 10 Pro 5G Porcelain AI-fotó varázs, Super Actua 120 Hz 128 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ki is alkudtad a munkád és tudásod árát! Ügyes, Gratula...