Hirdetés
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
Szerencséd, hogy nem csepegtetted vagy kented szét a folyékony fémet, mert oldja a forrasztásokat, némelyik fém alkatrészt.
Az intel 12700h vivobookomnál szivatattam magam a pasztázással. A gyári sem volt vészes, de gondoltam, hogy áh biztos jobb azért márkásabb pasztát tenni a gyárinál. Érdekes volt ,hogy egész sűrű fajta volt gyárilag rajta, jócskán.
Tettem mk4-et, de rosszabb volt, mint a gyári, jobban melegedett, többet throttlingolt.
Vettem én is Thermal Grizzly Kryonaut Extreme pasztát. Az első napokban jó is volt, de aztán elkezdett felmenni a hőmérséket és erősen throttlingolt. Kipumpálódott a proci alól a nagy magok közti nagy hőkülönbség miatt. Lehet az a paszta folyékony nitrogénes tuning versenyhez való, nem napi használatra, vagy más fajtájuk való normál gépbe.Végül, ami a gyárival egyeztő lett, az a honeywell ptm7950 [link] . Az fázisváltós anyag, 45 fok körül folyékony, alatta paszta. Érdemes behűteni a könnyebb kezelhetőség miatt felhelyezéskor, mert a kézmelegtől már nagyon kenődik és nehéz levenni róla a védő fóliát. Amiket én láttam azok úgy vannak előkészítve, mint a gap padok. Ki kell vágni akkora méretűt mint a hely és leszedni a védőfóliát feltenni a procira, másik oldaláról leszedni a védőfőliát. Lehet gyárilag is ennek a paszta változata volt benne, nem tudom. Gyárilag sok gépben használják. De azóta változatlanul ugyanazokat a cinebench pontokat hozza, nem csökkent le az érték úgy, mint a másik két pasztával. Kiskerben nem nagyon kapni, de aliexpressen vannak viszonteladók. Több méretben van pár dolcsiért, találomra egy.
Youtubeon vannak összehasonlító tesztek. A grafén lap, folyékony fém és a ptm is hasonló eredményeket hoz a gyakorlatban a nagyfogyasztású gépekben. De a fém és a grafén sem mindig praktikus a pasztaszerű ptmhez képest.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung LCD és LED TV-k
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nintendo Switch 2
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- GAMER PC! Intel i9-12900KF / RTX 5070 / 32GB DDR4 /1TB Gen4 / B760 /1350w Platinum! BeszámítOK!
- Asztali PC , i5 8600k , 1660 Ti , 16GB 3200MHz , 500GB m.2
- Mac mini M4 PRO Makulátlan állapotban mint az új 2 év garanciával AZONNAL Átvehető Deák Térnél
- GAMER PC! i9-13900 / RTX 4070 Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / B760 / 650w Gold! BeszámítOK
- White GAMER PC! Ryzen 7800X3D / RTX 4080 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 1000w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs