- 3D nyomtatással csökkentené a kijelző gyűrődését az Apple iPhone Foldnál
- Hamarabb hajtogathatod az iPhone Foldot, mint vártad
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vasti74
senior tag
OK, de nem mindenki akar vagy tud macOS-re váltani. ARM-os Mac-en meg ha jól tudom nem fut Windows... Én akartam váltani, és már piszok rég itt az asztalomon egy Mac Mini, de nem bírom megszeretni a macOS-t. Linuxot használok - tudom, az is futna az Apple vason (8. gen. i5 procis) , de értelme nem sok lenne a dolognak, mert a PC-m azért praktikusabb darab, még ha egy kicsit nagyobb is ;-) (SFF Fujitsu, minden paraméterében kb. ugyanaz, mint a Mac Mini)
Egyébként nekem piszok furcsa kategória ez a kínai gamer mini PC ;-) Mert lehet, hogy maradi vagyok, de játszani tuti nem vennék mini PC-t, és ha már mini, akkor inkább egy használt brand gép, mint egy új kínai.
Ja, ezek az M4 procis iMac-ek meg Mac Mini-k azért nem semmi masinák, ha tudnám szeretni a macOS-t, nem bírnék ellenállni egy iMac-nek ;-)
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Mesterséges intelligencia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Filmvilág
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Lenovo M720s Core i5 9500 // 16GB // 256GB SSD számla + gari - több db elérhető
- BONTATLAN DOBOZOS ThinkCentre M70s SFF Időtálló Asztali gép -50% i5-14400 16/512 730 Magyar CD/DVD
- AKCIÓ! MacOS 26! UTOLSÓ GEN iMac 27" 5K i7-10700K 64GB RAM 512GB NVMe Radeon Pro 5700 XT 16GB gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B150M i5 7600K 16GB DDR4 240GB SSD RX 580 8GB Kolink Aviator DeepCool 400W
- MINI ITX, 11L! RTX 5090 FE, AMD 9950X3D, 32GB 6000Mhz CL26(!!) RAM, 4TB PCIe 5.0 Nvme -- BESZÁMÍTÁS!
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 10 - 27% ÁFÁS (0332)
- HP EliteBook 640 G9 - i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4660
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Huawei Watch GT 3 42 mm 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest