- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Szerény teleppel érkezik a Galaxy A37/A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Nem tudom, valószínű win7 alá lennének driverek, de biztos ami biztos win11re utaznék.
Kiokosítottam magam ram+háttértár témában: ram-ból DDR5L, háttértárból emmc a varázsszó, ha jól értelmeztem, nem túl könnyű ilyeneket találni, de ha a végeredmény pl konzisztensen 2W-al kevesebbet eszik, az óriási nyereség. Háttértárból se kell a forma1es, ha egy 10éves sata ssd sebességét hozza, az már bőven okés: ha vminek HŰTÉS kell, ott már definíció szerint repkednek kifelé a Wattok az ablakon.
"Úgy hírlik az n100 egyik elődje, az n5100 sokkal energiatakarékosabb lehet, lassabb sebesség mellett. " - iigen, egészen pontosan az ilyen infók miatt kopogtam be a csoportba, hogy ismer-e bárki ilyenről tesztet vagy adjisten sk kimérte! Mindíg az a reklám, hogy az újabb jobb, de mostanában akkorákat bukfencezik az intel, hogy én ebben egyáltalán nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- ELADÓ KOMOLY KONFIG nem sürgős, nem alkudozós játszótér
- Gamer pc + aoc gamer monitor 144hz 32" ívelt.
- GAMER PC // ASUS TUF B650M-PLUS / R9 7900X / 64GB DDR5 / SAPPHIRE Radeon RX 7800 XT / 1TB M.2 SSD
- Intel Core i7-13700KF + ASUS Prime Z790-P WIFI + Kingston FURY Beast 32GB DDR5 6000MHz
- Samsung 32GB DDR4-2666V 2 x 16 GB (M393A2K43BB1-CTD6Q) Szerver memória
- Apple iPhone 15 128 GB Black 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4453, 100% Akksi
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest