Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Nem tudom, valószínű win7 alá lennének driverek, de biztos ami biztos win11re utaznék.
Kiokosítottam magam ram+háttértár témában: ram-ból DDR5L, háttértárból emmc a varázsszó, ha jól értelmeztem, nem túl könnyű ilyeneket találni, de ha a végeredmény pl konzisztensen 2W-al kevesebbet eszik, az óriási nyereség. Háttértárból se kell a forma1es, ha egy 10éves sata ssd sebességét hozza, az már bőven okés: ha vminek HŰTÉS kell, ott már definíció szerint repkednek kifelé a Wattok az ablakon.
"Úgy hírlik az n100 egyik elődje, az n5100 sokkal energiatakarékosabb lehet, lassabb sebesség mellett. " - iigen, egészen pontosan az ilyen infók miatt kopogtam be a csoportba, hogy ismer-e bárki ilyenről tesztet vagy adjisten sk kimérte! Mindíg az a reklám, hogy az újabb jobb, de mostanában akkorákat bukfencezik az intel, hogy én ebben egyáltalán nem vagyok biztos.
Új hozzászólás Aktív témák
társtopik: Mini-ITX
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Milyen okostelefont vegyek?
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Crimson Desert
- BMW topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- További aktív témák...
- Ryzen 7 3700X / RTX 2060 SUPER / 32GB RAM / 512GB NVMe Gamer PC
- ASUS TUF Gaming i9-10900Kf 32GB RAM RTX 3060 Ti Vízhűtés
- ACEMAGIC F3A Mini PC 64GB RAM 1TB SSD AMD Ryzen AI 9 HX 370 + 2x LG 24" monitor, garanciával
- i5-9600KF + ASUS PRIME Z390-P (RAM nélkül)
- 4K Gamer PC (Ryzen 9 7950X3D, RX 7900 XTX, 64GB DDR5)
- 27% ÁFÁS DELL Alienware 16X Aurora Ultra 7 / RTX 5060 Részletfizetés megoldható. Beszámítás van.
- Ghost of Tsushima Director s Cut
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- Lenovo Legion Pro 5 Részletre elviheted Bankmentes lehetőség
- Újszerű iPhone 13 128GB Fekete (midnight) független, 100% aksi, 1 ÉV GARANCIA, 14 Napos elállás!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest