- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Google Pixel topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
Pista0001
addikt
-
HookR
addikt
válasz
Kingcold #12159 üzenetére
Ha már ilyen drága a GDDR5-ös HD6670 és 30e Ft a limit, vegyél inkább egy single slot-os Powercolor HD7750-et (AX7750 1GBD5-DH) és hagyd a dual graphicsot a csudába.
Itt találsz róla képeket mindenféle szögből.
-
HookR
addikt
válasz
Kingcold #12138 üzenetére
Bizonyosan nem jól méred. Két szomszédos PCI-E slot távolsága 20,32 mm, aminél a kártya értelem szerűen csak keskenyebb lehet (a hátlap ehhez képest el van tolva kicsit). Ahogy arra TESCO-Zsömle is utalt, nem kell új szabványt kitalálnod, bízhatsz a meglévőben.
Egy slot-os HD6670-e van még az XFX-nek és a VTX3D-nek is, de a korábban említett Sapphire-rel jobban jársz, az GDDR5-ös memóriával van felvértezve.
-
Pista0001
addikt
-
Tomix24
addikt
válasz
Kingcold #11965 üzenetére
Ugyanez a házam van. 1 Slotos videókártya fér bele csak.. Kiesik a videókarik 99%-a a piacon, főleg ha még kicsit erősebbet is akarnál, pl 6670-es szintüt. Én HD7750-et vettem bele, még így is éppen hogy csak fért be. Dual Grapics így ki is esett. Llano meg cserélve lett egy herélt Llano-ra(x4-631)
Powercolor(TUL) HD7750
-
Pista0001
addikt
válasz
Kingcold #11916 üzenetére
Codegen MX-31 (vagy valami ilyesmi). 1 slot, 2 db 3,5-es vinyóhely, slim ODD, rendes nagy ATX táp. Tápot adnak hozzá, célszerű cserélni, de mivel normál ATX megy bele, így olcsóbb mint az SFX-esek. Nem utolsó sorban nagyobb procihűtő fér bele mint a Chieftech-ekbe.
radi8tor1: Együtt működni biztos nem fognak, játékra meg szerintem alapból alkalmatlan a platform. Egy próbát megérhet, ahhoz viszont nem kell ház
-
Goose-T
veterán
válasz
Kingcold #11916 üzenetére
Attól is függ, hogy milyen fogyasztású konfigot akarsz összeállítani. Ha beéred 180W-tal, akkor a Chieftec UNI sorozat (BT-02B, BT-03B) jó választás, mert beleférnek a teljes magasságú VGA kártyák. Ennél erősebb táppal csak gagyik vannak min. 10 rugóért, a gagyi tápegységet meg úgyis ki kell cserélni, a legolcsóbb minőségi SFX táp pedig szintén 10 rugó körül van. A Chieftec ház is 15 ruppónál kezdődik, szóval ha miniITX-es konfigot akarsz, akkor át kell tervezni a költségvetésedet szerintem.
-
kisza25
félisten
válasz
Kingcold #11456 üzenetére
ez eredetileg egy xfx HD4830 egy slotos hűtéssel, de az túl hangos volt ezért raktam rá egy zalman VF830 + ram süniket, de nekem az is hangos volt azért van 5V-re kötve amint látszik, de ez csak ideiglenes(tartalék kártya), mert a HD6850 gariban van, ha minden jól megy holnap kapok egy újat
-
kisza25
félisten
válasz
Kingcold #11431 üzenetére
sokat vársz attól a dual graphicstól
jobban jársz egy sandy+7750-el a dg az nem fog minden játéknál megfelelően működni, ez ua. mint a cf mindig a meghajtóktól múlik, ez meg pláne, mivel minden 5. képkockát számol az integrált ebből könnyű kiszámolni, hogy a gyorsulás kb 1/5 azaz 20%, a 7750 alapból gyorsabb enyivel 6670-től és ez a sebesség biztos és akkor még nem is beszéltünk a mikrolagokról, sandy i3-ról meg tudsz fejleszteni elég szépen(7750 mellé bőséggel elegendő ez a proci)
-
mrbig25
őstag
válasz
Kingcold #11426 üzenetére
Sapphire 6670 LP
DDR5, Low Profile, Single slot hűtés.
A hátlap alapból duplaslotos az alacsony profil miatt, hogy elférjen mind a három kimenet, de kapsz mellé normál magas hátlapot, amivel már csak egy slotot foglal a hátlap is. -
Osibaa
senior tag
válasz
Kingcold #11419 üzenetére
6670-esből az XFX árul 1 slotosat. Volt olyanom, jóféle, de GDDR3-as, ami visszafogja nagyon a karit. 7750-eset javaslom inkább 1 slotosban, GDDR5-tel, több gyártó is árul ilyet (VTX3D, Powercolor, Club3D), így befér Lian-Li ház helyett a jóval olcsóbb Chieftec BT02-esbe is. Drágább a vidikari, olcsóbb a ház, de cserébe a teljesítmény is nagyobb, szerintem ez jobb választás.
Alaplapban én is arra szavazok, amiket Pista0001 írt.
-
Pista0001
addikt
válasz
Kingcold #11419 üzenetére
A 6670-esek ha jól tudom javarészt dupla slotosak, tehát Lian-Li PC-Q11, PC-Q08 vagy Silverstone SG05, SG06 házak javallottak első sorban. Természetesen ízlés szerint keresgélhetsz még, de a dupla kártyahely neked szerintem mindenképp kelleni fog. Ha találsz szimpla 6670-et akkor a Codegen MX-31 ház nagyon kedvelt darab. Ha ezek egyike sem felel meg és más kifejezetten ITX ház sem jön be akkor mATX házak között érdemes tovább keresgélni, adott esetben olcsóbban megúszhatod, mert az ITX házak árképzése általában fordított arányban áll a felhasznált anyagmennyiséggel. Alaplap fronton nem túl nagy az FM1 kínálat, gyakorlatilag van az ASRock A75M ITX, meg ez az új Gigabyte alaplap pár hsz-al lejjebb. Nekem személy szerint az ASRock kialakítása szimpatikusabb, egyébként egyik márkát sem kedvelem.
Kicsit utánanéztem a 6670 kínálatnak, Asus-ból láttam olyat (esélyes más gyártónál is) aminek csak a hűtése dupla, a hátlapja szimpla, így a Lian-Li PC-Q07 is szóbajöhet, ha az alsó vinyóhelyet tudod nélkülözni, vagy bármelyik szimpla helyes ház ha megmoddolod kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest