- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Mobil flották
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Magisk
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freel
tag
válasz
buca84 #12226 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm a választ.
Még egy kérdésem lenne: össze tudnék gányolni egy olyat, hogy ilyen mini házba beletenni valami régi P2-es vagy P3-as lapot? Van itthon sok ilyen szétszedett gépem komplett memória, proci, videókártya, 40gb vinyó minden. Szóval össze lehet rakni egy szép köntösbe valami elavult fost?
Thx. -
törölt tag
-
Evilkiller
csendes tag
válasz
buca84 #10667 üzenetére
Még a PSU kalkulátor szerint is elég neki 300W, és sok helyen olvastam, hogy ez az oldal túloz!
Szerintem elég lenne hozzá amit néztem, de szeretném, ha valaki, aki sokat foglalkozott már tápokkal, megerősítene!
-
Osibaa
senior tag
Szia!
Javaslom egy alkalmasabb topikban kérdezd meg ezt, pl. Scythe tulajok topicja
-
zodo
nagyúr
Gyárilag nem sok létezik de pl ez a Akasa Crypto már a nevében is hirdeti ezt a rögzítési lehetőséget.
Ha más nem veszel egy ilyen fali tartót és meg van oldva.
-
dabadab
titán
Ráadásul van magyar boltban is - annak idejét mit hajtottam ezt a házat (aztán nem lett, mert külföldről horror lett volna az ára szállítási költséggel)
-
zodo
nagyúr
Processzor teljesítmény és ház függő a kérdés de minden Am3-as hűtő jó lehet.
Első két AC nem sokkal jobb teljesítményben mint a gyári hűtő max. halkabb.
Fentebb említett Big Shuriken sem sokkal jobb hűtés teljesítményben de alacsony és halk ami fontos szempont lehet.
Talán a ThermalTake ISGC 100 ami még jó választás lehet de mindenképp megnézném a gyári hűtő miként teljesít. -
dabadab
titán
Azt nem, mert inteles, de az Alpine 64 Pro siman ramegy (nekem is ilyenem van - a dobozaban, mert par millimeter hianyzott ahhoz, hogy beleferjen a hazba
)
-
ViZion
félisten
-
HookR
addikt
Árban nem tudom mennyire felel meg az elvárásaidnak, de NAS célra a Zotac H67-ITX WiFi mellett szóló nyomós érv, hogy támogatja a 'staggered spin-up' funkciót, ami leginkább csak a RAID kártyákra jellemző.
buca84 (#9247): Meg szabad kérdezni, hogy honnan és mennyiért?
-
Mercutio_
félisten
Igen, kösz, pont 100 hsz-szel korábban linkeltem
-
szacsee
nagyúr
Ennél a lapnál is, és még az összes D-Sub csatlakozós Asrock lapnál egy dologra kell figyelni, ha a D-Sub csati nem közvetlen a deszka felett van, hanem alatta van még 1 HDMI, vagy DVI csatlakozó. Ellen kell tartani a csatlakozó hátulján levett házoldallapnál, mert elég könnyedén nyeklik sajnod. Utána viszont no problemo.
-
HookR
addikt
#5895-ös hsz.-ban.
Persze aki nem riad vissza egy kis barkácsolástól, az el is készítheti saját maga. Hozzávaló méretek alant:
- SFX Power Supply Design Guide v3.1 (54-55. oldal)
- ATX Power Supply Design Guide v2.2 (32-33. oldal) -
Mattanyahu
tag
bocs a késői válaszért, rég néztem ide
nekem van egy up-to-date adatbázisopm ilyen kártyákról és sajna nem túl fényes a képösszesen 13 táposabbról van tudomásom, ezek közül hármat kapni itthon:
msi r5670-md1gd3 15k
sapphire radeon hd5670 ultimate 23k
xfx hd-567x-ynf3 23ka legerősebb, amiről hallottam az a powercolor ax6850 1gbd5-i2dh illetve a galaxy gtx460 razor
-
Ghandi
aktív tag
Hál istennek már elegendö a választék ezekből a házakból,leginkább csak az ember izlése és a pénztárcája szab határt.Nem akarok reklámozni senkit,de a 8735-ös hszemben linkelt helyen találsz több ilyen házat is.
Nekem személyszerint ez a ház tetszik aminek a tápja elegendő lenne a te igényeidnek. -
Ghandi
aktív tag
Háááát én inkább azt mondom hogy reméljük.
FM1-ben 65 és 100Wattos procik vannak,kiegészítökkel a teljes fogyasztás maxban elmehet olyan 120-130Wig is.Nem ismerem milyen táp van a CFI házban de biztos nem a legjobb hatásfokú,igy lehet hogy a 130Watt már a tényleges plafon -
zodo
nagyúr
Persze hogy lesz csak győzzük kivárni.
"Az ASRock A75M-ITX európai megjelenésével kapcsolatban egyelőre nincsenek információk. A termék Japánban már kapható, ahol 115 dollárnak megfelelő összegért lehet hozzájutni." Teljes cikk.
-
user137
őstag
MX31-ben sima ATX táp való, úgyhogy nagyjából bármi jó, ami kéznél van és megfelelőnek találod.
gsc73: hát ez jó kérdés, max a 10-es ágat lepárhuzamosítod neki (amiért majd HookR lekapja a fejemet
). Próbáld ki 20 pinnel, nem veszthetsz! Ha nem megy, akkor még mindig lehet átalakítóért nyúlni párszáz Ft-ért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged