- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mercutio_
félisten
Ott valami flash vagy egyéb beállítási probléma lesz, elvileg a HW-s gyorsításból eredően fullHD videókat is csak 20-30%-os prociterheléssel játszik le.
Azt is tegyük hozzá, hogy az atom proci semmivel nem erősebb rpoci tekintetében mint az E-350, csak még az IGP-je is hulladék.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
sb
veterán
Én most vettem Asus H81 ITX-et, sikerült olcsón hozzájutni, de a többi H81 lap elég fapados.
Ezen is csak 2db SATA port van és másik 2-3 lapon is ugyanennyit láttam. Az Asuson szerencsére 4db van.Persze egy netezős 1db SSD vagy 1 SDD+1 HDD konfignak elég, de mondjuk NAS célokra már felejtős sajnos.
-
-
Mercutio_
félisten
Jaja, meg a másik is amit írtam
Normál ramos nincs ezekből, pont az a lényegük, hogy minél kisebb/laposabb lehessen az egész, és mivel kis helyre tervezték minél kevesebb hőt termeljen, ezért van notiram rajtuk (ami manapság már nem drágább az asztalinál ) és ezért tudsz notiba való msata SSD-t meg wi-fi modult beletenni.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
HookR
addikt
"beépített tápos "
Mint minden thin Mini-ITX alaplap."van ilyen normál RAM méretűbe is?"
Nyákkal együtt 20mm-es magasság van meghatározva a szabványleírásban, amiben állítva nem férnek el a jelenleg elterjedt memóriamodulok, csak fektetve. Célszerű olyan memóriaformátumot alkalmazni, ami a lehetőségekhez képest minél kisebb területet vesz el a nyákon az egyéb alkatrészektől. Nem véletlen az SO-DIMM használata DIMM helyett.▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
rover45
őstag
Keresgettem most a leveleim között, de már nem találtam. Nem emléxem hol vettem, szerintem nem itt PH-n, inkább valami vatera-aprod-jofogas dolog lehetett. Egy komplett ITX-et hirdettek, amit csak azért vettem meg, mert ebben a házban volt és igen, ez csak ISK100 De nagyon szeretem
viperabácsi: Háttértárat cseréltem egy csendesebbre ezért volt ilyen káosz Másolgattam a motyóimat, nagyobb fájlokat 85-90Mb/s-kel másolt
Annyit változtattam a házon, hogy az előlapi ledek már fehérek, illetve az elejébe 3.0-ás USB-t szereltem De természetesen kulturáltan, roncsolás mentesen, visszaállítható módon
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Hát egy elég undorító kis méregzsák amely egy gyári hőcsöves kis hűtőcske aminek a közepén található a venti(erre vonatkozik a méregzsák jelző mert tud iszonyat hangos is lenni)
Szerencsére ezt még csak akkor hallottam amikor BIOS reset nélkül másik procit próbáltam a lapba.Sajnos a lap kiképzése olyan,hogy csak csavaros megoldás jöhet szóba.
Valami ilyesmi hűtőm van 2db de az enyémek 775-re valók.[ Szerkesztve ]
Üdv:Attila
-
ZetorGumi
addikt
Hát, ha cseréled Z97M Gamingre, akkor lehet róla szó.
4670k-m van most, de alapon jár egy 7950 mellett.
A lap, ház, proci, vga négyesen kívül szinte mindent meg akarok tartani a mostani konfigomból, esetleg még a tápot cserélem, de ahogy néztem, egyáltalán nem muszáj.New Mixes: http://www.mixcloud.com/ZetorGumi | VW Passat B8 2.0CRTDI CRL
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Peugeot, Citroën topik
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Lineage OS használat közben
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest