- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kicsomagolták a Vivo X Fold 5-öt (videó és fotók)
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
válasz
Plexicushio #45080 üzenetére
Nem jár.
-
3RROR
aktív tag
válasz
Plexicushio #45080 üzenetére
Fogalmam sincs.
Seep: Persze mindenképp fogok odarakni. Igaz ezt az értéket csak furmarkal éri el.
-
HookR
addikt
válasz
Plexicushio #38874 üzenetére
Valóban árnyékra vetődtem. Pedig csak bele kellett volna olvasni...
"The only air cooler in the world that it is actually cooler than your room temperature."
-
Pista0001
addikt
válasz
Plexicushio #13924 üzenetére
Részemről is csalódás ez a venti. Nekem a többi 120-as Arctic PWM-es, azok hozzák amit vártam tőlük.
-
ocso
tag
válasz
Plexicushio #13921 üzenetére
Ebben igazad van, nekem is problémát jelentett volna, ha külön VGA kártyám lenne. PCI-E card riser meg szinte nem is kapható itthon...meg problámás...
-
Plexicushio
senior tag
válasz
Plexicushio #13917 üzenetére
Bocsánat, kifelejtettem a számításból ,hogy "tűrhető árú"
De szerintem egy Prolimatech Lynx alatt ne add, annyit megérdemel az i5öske. -
Blaise
veterán
válasz
Plexicushio #13914 üzenetére
Konkrét típusokat tudsz ajánlani esetleg?
-
bads1
aktív tag
válasz
Plexicushio #13834 üzenetére
Hmm ez nemrossz. De nem értem, ez is van 130mm széles, tehát CPU középvonaltól kell 6.5 cm, ez megvan akkor? Hol lehet ezt beszerezni és mennnyibe kerül? Venti milyen minőség? Nem nagyon morgós?
-
Pista0001
addikt
válasz
Plexicushio #13708 üzenetére
Hát igen, minden relatív, a zaj is.
-
Pista0001
addikt
válasz
Plexicushio #13705 üzenetére
A Spectre Pro 200-al nem biztos hogy elégedett leszel, legalábbis én nem vagyok az. Nagy fordulaton nagy a szélzaj, de ez nem is meglepő. A nagyobb baj az hogy kis fordulaton morog.
-
HookR
addikt
válasz
Plexicushio #13617 üzenetére
Igen, a méretei alapján a bővítőkártyától kényelmes távolságra lenne. (Amennyire látom, nem is teljesen szimmetrikus, a venti irányába valamivel jobban kiterjed. Ebből következően a VGA felé még 35 mm-t se.)
Fokozott figyelmet inkább a hőcsövek széles kinyúlása érdemel a memóriák irányába. Megfelelő képek hiányában nehéz megítélni, de gyanús, hogy akár már a sima 'hűtőlapos' memóriamodulhoz is hozzáérhetnek. Érdemes lenne boltban kipróbálni vásárlás előtt.(#13619) Mattanyahu: "aki megmondja, hogy hol lehet a házat európában beszerezni kap egy pirospontot
"
Bár nagy nagy a kísértés, sajnos passz.
-
04ahgy
nagyúr
válasz
Plexicushio #13289 üzenetére
Ez a lap egy 3570K-val vagy 3770K-val (vagy akár a régebbi 2500K-2600K-2700K valamelyikével) igazi kis méregzsák tud lenni.
HGyu
-
Plexicushio
senior tag
válasz
Plexicushio #13183 üzenetére
Bár van egy olyan érzésem, hogy a Bitfenix Spectre és Spectre Pro eredményeit felcsrélték!Mégsem. [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged