- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bads1
aktív tag
NSK-3480-ba milyen lapot ajánlotok? MSI H110I tetszik mennyire megbízható? Tudom matx alapból a ház de az itx jobban tetszik, vga sem lenne benne csak egy vinyó és ssd, lényeg a megbízhatóság.
Ja és tower hűtőt milyet raknátok i3 6100 alá? Eddig Hyper 212+-t használtam de szerintem elég rá valami kisebb és könnyebb is.köszi
-
bads1
aktív tag
Üdv,
ASRock B85M-ITX jó választás egy Core i3-4330-hoz? Scythe Big Shuriken 2 Rev.B-m van, azt tervezem rátenni, és mindezt egy Bitfenix Phenom-ba.
Azt néztem hogy a B85-ön már jóval távolabb van a procifoglalat a PCI-E síntől, így elvileg simán el fog férni a Big Shuriken mellett egy VGA is.Ventiből mi most a jó választás? 600-800 rpm-es kellene, csak hogy minimálisan átszellőztesse a házat, előre és hátulra.
-
bads1
aktív tag
#18710-re valaki?
-
bads1
aktív tag
Üdv
TFX tápot szeretnék venni, a lényeg hogy halk legyen és magas hatásfokú mert a mostani Chieftec nem egy nojzkiller. Mit ajánlotok és honnan vegyem? Mert nem túl gyakori ez a szabvány. Keret max 15k
-
bads1
aktív tag
Nincs ötletetek hogy tudnék ilyen Csifi házból fehéret szerezni? Még külföldi webshopokban sem nagyon láttam, nemhogy hazaiban.
-
bads1
aktív tag
Üdv,
Újítottam egy Prodigyt és bele egy Asrock B75-ITX-et. CPU hűtését ezzel oldottam meg (képek a hirdetésben). Egy elég kompakt kis hőcsöves hűtés középen egy vékony 7cm-es 4 pin PWM ventivel.
Namost ugye rádugtam a 4pin CPU fanra és elég bitangul pörög, BIOS szerint 5000RPM, mint egy porszívó kb. A probléma az hogyha kézzel beállítom a Level1 szintre, akkor is csak 3000ig veszi vissza, Win alól az Asrock tuning progiban sem tudom lejjebb venni a fan controll részben.
Van erre valami mód hogy visszább vegyem jelentősen a fordulatot?
Ja, a venti "elvileg" max 2500at tud peregni. -
bads1
aktív tag
válasz
Plexicushio #13834 üzenetére
Hmm ez nemrossz. De nem értem, ez is van 130mm széles, tehát CPU középvonaltól kell 6.5 cm, ez megvan akkor? Hol lehet ezt beszerezni és mennnyibe kerül? Venti milyen minőség? Nem nagyon morgós?
-
bads1
aktív tag
Nekem igazából teljesen mindegy csak hűtse le a procit (Core i3-3225) viszonylag alacsony RPM-en járatott ventivel együtt. Tudnátok olyan CPU-hűtőt mondani ami tutira elfér az Asrock B75M-en dVGA mellett?
mod: még egy kérdés: ha ár itt vagyok, Prodigy-be egy ilyen konfihoz (VGA valszeg egy Nvidia 650Ti lesz) milyen tápot ajánlanátok? Mint látható sokat nem fog fogyasztani, max egy SSD és egy HDD lesz bent.
Modulárisnak örülnék, de az sem baj ha nem az, árban 10-20k-ig jöhet. -
bads1
aktív tag
Milyen lapot ajánlotok 20-25k-ig Ivy-B alá amire tudok egy Hyper T4-et pakolni úgy hogy dVGA is elférjen?
Fontos hogy a lappal merőleges hűtő legyen, sztem így jobb légáramlat érhető el egy Prodigy házban. -
bads1
aktív tag
Ide is berakom, hátha valaki tud válaszolni:
Sziasztok,
Nemsokára tezvezek egy ITX konfigot összerakni de nem tudom hogy Intel+dVGA legyen vagy egy A10-5700 APU. 90%-ban a Trackmania Nations Forever-rel játszom aminek nincs nagy gépigénye, mégis kell 40-50fps az élvezetes játékhoz, jelenleg a laptopomon 40 körüli fps-sel játszható mindenféle szűrő nélkül.
Megtenné valaki akinek 65W-os 5700-a van és IGP-vel játszik hogy letölti ezt a játékot és megnézi hány fps-t produkál 1920x1080-ban és 1680x1050-ben? Innen elérhető.
Játék közben az "ü" betűt nyomva írja ki az fps-t. Kösz előre is.Amúgy ha ehhez a procihoz később mégis vennék egy dedikált VGA-t akkor az IGP alapban lekapcsol és nem fogyaszt? Vagy felváltva használja terheléstől függően. Bocs a hülye kérdésekért eddig csak Intelem volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Elektromos autók - motorok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BANKMENTES részletfizetés Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest