- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
top tier csajniz cegnel vagyok product manager, kepben vagyok, hogy milyen minosegu a portekajuk. ettol meg az N100-at valasztanam most is. vannak korlatai, ezt nem vitatom, a use-case meghatarozasa fontos. en 5ev eus bolti garival vettem, ilyet alin szinten nem kapsz. m2 modul viszont digitalis, vagy megy, vagy nem. 8k, refund meg jon azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- BestBuy ruhás topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Apple asztali gépek
- NBA és kosárlabda topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest