Hirdetés
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Apple Watch
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- Kiszivárogtak a Dreame első telefonjának egyes specifikációi
- A Samsung bemutatta a világ első 2 nanométeres mobilchipjét
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hoffman_
nagyúr
top tier csajniz cegnel vagyok product manager, kepben vagyok, hogy milyen minosegu a portekajuk. ettol meg az N100-at valasztanam most is. vannak korlatai, ezt nem vitatom, a use-case meghatarozasa fontos. en 5ev eus bolti garival vettem, ilyet alin szinten nem kapsz. m2 modul viszont digitalis, vagy megy, vagy nem. 8k, refund meg jon azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ASUS TUF GAMING Z690-PLUS WIFI
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- PC bontás - be quiet Silent Base 600, be Quiet 550W, B760M DDR5, i5-12400F, 32Gb, RTX 3080, 1Tb SSD
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
- Apple iPhone 8 64GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó megkímélt Samsung Galaxy A13 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi