- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pista0001
addikt
válasz
sasNAXO
üzenetére
Na, már a frászt hoztad rám.
Kacérkodok egy Zotac változat beszerzésén, a 1050ti már nem elég erre-arra.AMD oldalról talán az RX560-ból volt utoljára magasabb kategóriás, RX6400-ból van, de talán az is OEM (Dell talán?). Az újabbakat az igazat megvallva nem nagyon követem. Még az RX7000-ekre ránéztem, amikor kijöttek, de nem vagyok elájulva tőlük.
Egyelőre R5 5600 mellett van RX6750, Xeon W-2125 mellett RX6650 és i5 9400f mellett 1050ti. Ez utóbbi van LP házban, és ez az, ami csereérett. 3050-et ~200€-ért szerintem már nem jó bolt venni bele, ~300-ért jobbnak tűnik az 5060. Érdekes, hogy Zsömi pont a Gigabyte-ot emelte ki, mint olyan márkát, amit egyesek nem hajlandók venni, vagy jól ismer, vagy beletrafált, vagy nem vagyok egyedül
). Az Asus se nagy kedvencem, MSI meg sajnos nincs, ezért gondoltam a Zotac-ra. Amúgy vicces, hogy teljesítményben lehet, hogy beelőzné a másik két gépet... ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Gumi és felni topik
- Battlefield 6
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- HP 255 G10 Ryzen 5 7520U 8 GB DDR5 256 GB SSD FHD Új 2 ciklus Gari 2028.
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Szerver / szerverterem / szerver infrastruktúra felvásárlás, 1-1db is, kiszállással, logisztikával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Kacérkodok egy Zotac változat beszerzésén, a 1050ti már nem elég erre-arra.
). Az Asus se nagy kedvencem, MSI meg sajnos nincs, ezért gondoltam a Zotac-ra. Amúgy vicces, hogy teljesítményben lehet, hogy beelőzné a másik két gépet...