Hirdetés
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- 8000 nit, maradhat? A szaúdiaknál kezd a Honor 600 Pro
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azt hiszem sokan ismeritek azt a (rovid ideig tarto) erzest h 'megerkeztem'.
megjott a minisforum bd795se lap a 7945hx procival, ami egy skylake 6130-at valtott nalam. eg es fold! megdobbento a kulonbseg az uj cucc javara. es mivel ebben van integralt gpu (610m, tudom, tudom) ezert az egyetlen pcie slot-ba be tudtam tuzni egy munkahoz valo halokartyat, nem kell riserrel egy gpu es egy halokartya. a ket m.2 helyre ment egy-egy felteras x4 ssd (az egyik win tesztelgetni, masik linux, de kesobb a windows helyett egy titkositott ssd lesz a linux alol hasznalva, ceges forraskod csak titkositott meghajton lakhat) es kapott 2x32G so-dimm-et (5200-on jarnak csak). procihutonek feltettem egy t30-as phanteks-et (nehogy a venti legyen a szuk keresztmetszet) mert pont befert a hazba es mert nagy kedvenc ez a venti.
75W-ra van allitva BIOS-ban a proci, igy minden magot terhelve 4500-4600MHz-et tart hosszabb idon keresztul is (10 perc alatt sem esett le).
be-sz@-ras!
ugy allitottam a ventiprofilt bios-ban h ha a proci eleri a 70 fokot, akkor maxon jarjon. na olyankor azert durva hangja van, de nem is tolti ideje nagy reszet igy. magat a hutobordat nem akarom bolygatni, bar lattam elvetemulteket gpu vizes blokkot ratenni.(nem er megkerdezni h egy 16 magos 32 szalas procit miert kellett lecserelnem egy masik 16c32t-re!)
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Forrasztásról mindent az alapoktól!
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tőzsde és gazdaság
- Fejhallgatós találkozó
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Eladó alaplap Asus TUF GAMING B560M-E + Intel I5 11400 processzor
- Samsung, SK Hynix 8GB / 16GB / 32GB DDR5 laptop Memoria!
- RAM Bazár!!! SK Hynix, Kingston, Samsung, Hyperx, minőségi DDR4-es RAM-ok kiárusítása!
- MSI A78M-E35 (MS-7721) AMD FM2+ alaplap
- Eladó 48 GB DDR4 DIMM (Asztali) memória 16-16-8-8 GB modulokkal
- PEACH Laminálógép és vágógép (6 in 1 Laminator & Trimmer PBP350 A4)
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I9 13900 / RTX 3090 24GB / 32GB RAM / 1TB SSD
- Owl Labs Owl Bar 4K Videokonferencia Rendszer FRS100
- iPhone 15 Pro 128GB 89% (1év Garancia)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest