Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Zamma #57157 üzenetére

Megmondom neked, mikor vásároltam. február másodikán, és ott hagytam közel 500 ezret. Januárt 16-án 50 ezret, január 9-én 82 ezret, azaz hidd el, NEKEM ott érdemes vásárolnom. Hogy miért, azt már leírtam. Hogy ez reklám? Mitől reklám, h leírom, hogy VELEM mi és hogy történt? Semmitől! Az, hogy neked most egy termék másképp jön ki, az égvilágon semmiféle összefüggésben nincs azzal, amit tőlem olvashattál és értelmezhettél VOLNA!
    Nem tetszik a tényszerű véleményem? Semmi baj, elfogadom a tiedet is, csak az úgy megy, hogy tényekkel alátámasztva cáfold meg az enyémet.. Mit írtam?
    PCX-es sztorimat nem sikerült cáfolni.
    alzás sztorimat nem sikerült cáfolni
    aqua-s sztorimat nem sikerült cáfolni.
    easyshopos sztorimat nem sikerült cáfolni.
    Ennek ellenére érvek nélkül megpróbálsz a tényekkel vitába szállni! :D

Csak halkan írom, december végétől idáig elköltöttem több számtech boltban, itt- ott kb 1.5-1.8 millió forintot. Volt benne pcx, mert ami kellett, ott volt jó áron. Volt aqua, mert volt, ami ott volt jó áron.
    Azt is leírtam, hogy tegnap rendeltem meg az alzánál a 3060-ast, mert ott volt jó áron.

Neked ebből mi nem ment át? :D Hogy találtál egy terméket, ami valahol olcsóbb? Azt olvastad ugye, hogy írtam, ezer forintért nem fogok két helyre menni, ha dolgom van Pesten...
    Kicsit kupi van, de ez van, kb a fele a cuccoknak, másik szobában vannak már összerakott gépek, ütes gépházak, meg még van egy csomó cucc az előszobában is...... Viszont elég jól szemlélteti, hogy nekem egy vinyó árával hiába jössz. :D

És akkor az alza üzletpolitikájáról ennyit:
    Megrendeltem először:

1 órával később visszamondtam, és megrendeltem újra, mert változott az ára:

Ma ennyibe kerül:

Szóval babám nekem hiba írogatod, hogy ma és most valami annyi amennyi, pl az alaplapom 88K volt, mindenhol máshol 90K fölött, prociért 187400ft-ot fizettem, mindenhol máshol 188-190K volt, ramokért 75990-et adtam, máshol 78- 79K volt.

És akkor tisztelettel kérdezlek, melyik állításom nem fedi a valóságot? Hol vezettem félre bárkit, vagy hol írtam olyat, ami nem igaz? Sehol, öcskös, sehol!

Új hozzászólás Aktív témák