- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Lecsap az S26 Ultra az Exynos 2600-ra
- Kezünkben a Xiaomi 17 sorozat telefonjai
- iOS alkalmazások
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
Lehet, hogy én vagyok a kispénzű huszár és egyáltalán mit keresek egy ilyen fórumon, de én már évek óta nem költöttem komolyabb összeget számítógépre és úgy érzem már nem is nagyon fogok. A jelenlegi i7 4790K + GTX1060 kiszolgálja az alapvető igényeimet és van vagy 8-10 egyéb gépem a műhelyben (laptopok, ITX és ATX gépek vegyesen elsődlegesen a hobbi CNC gépeimhez), amikkel meg elszórakozhatok ha akarok, de az hogy több, mint egy havi fizetésemet elszórjam csak egy új alaplapra, az nálam most már nem játszik. Van így is épp elég amire költsek és a közeljövő várható eseményeit figyelembe véve szükségem lesz még a tartalékaimra is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Lenovo Thinkbook, Yoga széria
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i9 10900KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB RAMPAGE Shiva A-Data 750W
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest