- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Android dual SIM okostelefonok
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPeter87
őstag
Sziasztok,
Kicsit "tuningoltam" a Deskminimen, kapott 16 giga ramot a 8 helyett és a G4600-at is lecseréltem egy i5-7600-ra.
Az mellékes, hogy a használati szokásaimhoz teljesen indokolatlan volt ez az upgrade, de legalább, ha kérdezik, h van-e i5 16 GB, akkor már mondhatom, hogy még jóhogy..
Nos, annak ellenére, hogy nálam nincs hajtva, a procinak biztos nem ártana egy kicsit erősebb hűtés. Noctua NH-L9i van benne, amiből a borda maradna, de a ventit gondoltam lecserélem és itt egy kis problémába ütköztem. (a venti sebességét nem akarom feljebb állítani, mert akkor már nem 'silent') Mikor megvettem a hűtőt, már volt egy köröm Be Quiet! Pure Wings 2-vel, ami faragás nélkül nem ment bele, így el is adtam. Most újra megpróbálkoznék vele, de..
A házon alul és felül van 2-2 kis fül, ami segít egyben tartani:
Túl nagy jelentőségük nincs ugyan, mert amúgy is elég merev a ház, de ha megoldható, akkor ezeket inkább meghagynám és a ventin faragnék kicsit. A fülek miatt csak kb 23mm hely marad a 25-ös ventinek. Képek alapján a venti lapátja beljebb van a keret síkjától, de nem tudom eldönteni, hogy az elképzelésem megvalósítható-e. Van esetleg valakinek kéznél Pure Wings 2 92mm?
Ha ebből az élből lecsiszolnék 2 mm-t, akkor a venti lapátjának a síkján túl mennék már vajon?
Kapcsolódik, de más:
A proci csere után azt vettem észre, hogy pl egy filmbe beletekerve érezhetően többet tölt, mielőtt folytatódna a lejátszás, mint ami a G4600-nál volt. Máshol nem vettem észre ilyen "lagot". Lehet hülye kérdés, de lehetséges, hogy van valamilyen illesztőprogram vagy alapbeállítás, ami a win telepítésekor a procihoz igazodott és most a 7600-hoz valami más kellene? Gondolkodom egy win újratelepítésen, de amúgy mivel nem érzek akkora változást a proci csere után, lehet inkább visszarakom a G4600-at.. Persze a hűtéssel azért mókolnék kicsit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gigabyte GA-MA770-UD3 rev: 2.0 AMD AM3 alaplap + Phenom II X4 Black Edition 955 proci
- Gigabyte Z690 Aorus elite ddr4. aqua gari 2026.07.23ig
- Asus P8H61-M LX R2.0 LGA 1155 alaplap, + Quad Core i5-2500 CPU
- Kingston Fury Renegade rgb 32gb(2x16) KF436C16RB1AK2/32---aqua gari 2028.07.22
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Önerő nélkül is. Részletfizetés. Bankmentes. Dell Latitude Intel Core Ultra7 165U 16GB DDR5 1TB SSD
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest