- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tegnap mikor megláttam a lapot és belepróbaltam a gépbe én is észrevettem hogy lesz ott hely bőven, de ugye nagyobbnak képzeltem a lapot. Szóval nem lesz itt gond. Nagy gond biztos nem.
A tápkábelek miatt aggódtam hogy az a lyuk hogy lesz elég a lap mellett de azóta tudom hogy bőven jó lesz.Egyébként csak néha lesz áram alatt és bekapcsolva. Annyira megtetszett az egész hogy legtöbbször buzerálni szerelgetni fogom mert az sokkal nagyobb fun mint játszani rajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Küszöbön az androidos PC-k
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Tárhely szolgáltató választás
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- ASUS PRIME Z590-P
- ASUS TUF Gaming B850M-PLUS - 3 év garancia
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z, Kingston Fury
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3431, 94% Akkumulátor
- Logitech Lift for MAC ergonomikus egér
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest