- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjött a jubileumi Pixel széria
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na ezért vagyok itt. Hogy jól összecsiszoljuk az alkatrészeket.
Azt a házat csak beírtam magasság alapján hogy legyen egy ár ott is.
Annyi szempontom van hogy szellős és letisztult egyszerü külsejü ház legyen szóval szöges ellentéte az ilyen túldizájnolt transformers kinézetű világító hülyeségnek.Akkor nézzünk egy házat majd bele egy hűtőt majd a ram is változni fog mert jobb szeretnék hyperx-et.
Cpu hűtőből egyébként jó lenne valami olcsóbb noctua de ha teljesen felesleges pénzkidobás akkor nem fontos csak régi vágyam.Közben azt is megtudtam hogy z270es lap tuninghoz jó, az meg nekem nem leszszóval abból is valami más lesz csak még nem tudom mi lenne jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Flint 2 OFF topik
- A kevés elérhető GPU miatt nem hoz saját GeForce RTX 5090-et a Noctua
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mikrotik routerek
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- EA Sports WRC '23
- Crypto Trade
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- HP EliteBook 820 G2 i5-6300U 8GB 256GB SSD 12.5" 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest