Hirdetés
- Apple iPhone 11 - népalma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Yettel topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hegegabi80
addikt
válasz
AxBattler
üzenetére
Igen lenne még pár ház, de sok nehezen beszerezhető már.
A sima Kolink Satelite volt, igaz Spire Powercube 712 néven futott, az uccsó pill. tuttam beszerezni emagról.
Nem volt egy atom ház, de nem is annyira vészes, én spec szerettem. Kicsit fura is volt, mikor eladtam.De inkább valami álló kellene, ezért jött be a képbe a metis, abba is koppra befér a lap. Meg mos találtam rá a Sharkonra, pont van egy eladó aprón is. És a tetejére nem kellene moddingolni vetit, alul meg úgy se látszana, ha nem teljesen tökéletes.
Jah és természetesen azért próbálom jobb áron apróról beszerezni, mert azért 10-15K-tól többet nem igazán akarok rászánni.
Sőt még a Cougar QBX lehetne, de az csak legvégső esetre tartom.
A Jonsbo házak között van pár, ami jó lenne pl ez is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Pánik a memóriapiacon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 11 - népalma
- PlayStation 5
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Alkuképes, Új Asus Prime Z690-P D4 (3+1 db), AJÁNDÉK 256 GB M.2 SSD-vel és SSD hűtőbordával
- G.SKILL Trident Z5 Royal NEO RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL28
- G.SKILL Trident Z Neo 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL16 - 1 év garancia!
- Kingston FURY 32GB DDR5 5600MHz CL40 - Beast Black - 1x32GB - 99 hó garancia - ÚJ! Bontatlan!
- G.SKILL 32GB (2x16) DDR5 7200MHz CL34 - Trident Z5 RGB - 99 hónap garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
- Segway Ninebot E3 elektromos roller - Bontatlan - Új
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3838, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest