- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- Lapos lett a Vivo V70, mint egy palacsinta
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Esélyes, hogy drágul a Nothing Phone (4a) széria
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
imibogyo
veterán
válasz
Buckey
üzenetére
Ez az, hogy kicsi fogyasztású és csendes gépet akartam, erre nem jön össze
Ezt nem értem, hogy miért ne jöhetne össze. Azért mert nagyobb tápot kell beleraknod? Nekem egy 240W-os darab van a gépemben és az is passzív. Nem régen linkeltem a fogyasztási adataimat is, szerintem azok is nagyon korrektek, pedig nekem is van dVGA és játszom is rajta (na jó nem komolyan már, csak amikor a gyerekek mellett odajutok éjszakánként Skyrimozni)...

AMúgy tök jó látni a sok "LED-tápegységes" megoldást... Anno pár éve amikor először osztottam meg itt a PH-n a megoldásomat, kaptam hideget meleget, hogy milyen megoldás ez már. De látom, hogy sokaknak bevált rajtam kívül is...

Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bundle topik
- Motorola Moto G77 - kis motor, nagy karosszéria
- Apple MacBook
- Téli Olimpiai játékok Milano - Cortina 2026
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Beleremegett Hollywood Brad Pitt és Tom Cruise AI harcába
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ELADÓ: 8GB SKHynix 2400MHz DDR4 SODIMM (laptop) memória (+gari/számlás)
- Kingston HyperX Fury 2x16GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- Kingston FURY Beast Black 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 XMP/EXPO - Új, Bontatlan - 2 év garancia
- SO DIMM to DIMM, DDR4 Adapter, Laptop memóriából PC ram
- 0perces DDR5 5600 vadiúj Ramaxel 2x16GB memória 1 év garancia
- Byintek Love U14 Projektor
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4070 Super 12GB NZXT H510i NZXT 850W
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest