Hirdetés
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- iPhone topik
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Netfone
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jim bcs
nagyúr
válasz
DR|FTK|NG
üzenetére
(#24666) DR|FTK|NG
az itx-et nem feltétlen kis vga-hoz tervezték és fordítva, nem létfontosságú hogy mini vga legyen mellé
és azért ez a lap mert ez tetszett mivel szabadon van, most megint itx korszakom lesz a sok matx után + jobban is szellőzik a vga, szerintem pontosan nagyon jól mutat ekkora vga-val
,nekem csatlakozókban bőségesen elegendő, ez a test_bench marad így mert matx alá van, ha lesz egy kis időm csinálok egy itx-et, a táphoz nem fogok nyúlni abból már kinőttem
(#24670) shteer
így van, viszont amint fentebb írtam ez egy test_bench és megmarad mert matx, az itx alá meg vagy csinálok egy itx test_bench-et vagy az asztalba építem vagy a falra az még nem dőlt el
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sorozatok
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- GIGABYTE Z790 GAMING X AX - WIFI DDR5 - FirstShop garancia 2025.12.05.
- Asus P8H61-M LX3 Plus R2.0 LGA 1155 alaplap
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- ASUS ROG STRIX X670E-E GAMING WIFI - Garancia 2026.05.15.
- Gigabyte GA-F2A55M-S1 AMD FM2/FM2+ alaplap, valamint ajándék proci
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- ÓRIÁSI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 16GB 512GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
és azért ez a lap mert ez tetszett mivel szabadon van, most megint itx korszakom lesz a sok matx után + jobban is szellőzik a vga, szerintem pontosan nagyon jól mutat ekkora vga-val
,