- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Azon, agyalok hogy nekiesek a q09nek és végok hátulra egy félmagas bővítőhelyet, így az jó lesz wifinek,tunernak, vganak stb. Egyébként milyen magas egy olyan nyílás?
Ja egyébként.
A hász megjelenése, kialakítása, anyagminősége tetszik, jó. Összeszerelés, majdnem jó, ugyanis az egyik alaplaptartó pöcök nemegészen ott volt ahol kellene lennie, így az megkellett feszegetni hogy okés legyen. A kábelezés szokásos idióta találta ki. A táp kábelei ( ja egyébként okés a táp hangja, nem egy zen, de bővel viselhető, egyébként fsp ) éppen okésak, és szívtam egy nagyott mert csak egy sata egy molex van rajta, így utaztam egy órát mire szereztem egy molex-sata átalakítót. Így most bekerült egy samu 830 64g ssd. A ház kábelei meg "km" hosszúak. A gyári 8cm ventiről nem tudok nyilatkozni mert elsődolgom volt kivenni, és végül nem raktam be másikat. Az usb3 alaplapi így azt is át kellett alakítani, ami plusz madzag.
pár kép
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF A620M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 XT 16GB ZALMAN I3 NEO Gigabyte 750W
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest