-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz
Bati0501 #24051 üzenetére
Nyilván nem kötelező ilyet venni, én csak a saját tapasztalataim miatt ajánlom, illetve bizonyítottan jobban véd, mint egy nyitott sisak.
Talán egyetlen hátránya, h kisebb csomagtartós robogókba nem fér bele, de szvsz ez legyen a legkevesebb.
(Noh, meg az utóbbi 3 sisakvásárlásból ketten 180-assal, Szlobi meg 125-ös robogóval közlekedik, amelyek már 100 fölött tudnak.) -
runner 125
nagyúr
válasz
Bati0501 #24028 üzenetére
Mert robogóra ez a legpraktikusabb, de ha összejön a VFR800, arra is azt fogok használni.
Városban, ha nagyon meleg, fel tudod nyitni, van beépített napszemüveg. Komolyabb tempónál meg le tudod csukni és teljes védelmet nyújt.
mod.
Criton
.., ha a Motowell márkanév nem fut be, majd kijönnek ők is másik névvel. Mibe kerül? Új matrica.
Nézd a meg CPI, Keeeway, - meg a franc tudja még milyen néven futottak - vonalat, évekről évekre más márkanév alatt árulták ugyanazokat "robogókat"...
-
válasz
Bati0501 #22946 üzenetére
Nem ilyen szavakat használok, és nem úgy írom hogy "megbeszélés"
. Amúgy csak humorként szántam, de látom hogy változékony idő mindenkinek szépen beállítja a menstruációját egy azonos időpontra
. Nem várom el, csak jól esik, inkább ő kezdeményez, már ha szeretné/akarja
. Amúgy pedig komolyra fordítva a szót, ha a lefizetésen gondolkodtál, az illegális, ha az épp ott szolgálatban lévő rendőrnek olyan kedve van akkor vesztegetéssel visz be
.
#22948 SymbianOS: Nagy hiba, az eddig közös programot megszüntetted, lehet ez nem esik jól neki. Hévégén ülj bringára és menj vele kirándulni, boltba, stb. Elég ha melóba motorral jársz. A másik pedig hogy az ember egy lusta féreg, nagyon könnyen elkényelmesedik, és szerintem nem tesz jót ha csökkented a testmozgásodat.
-
-
válasz
Bati0501 #22210 üzenetére
Ennek én is csak most kezdek utána járni, ugyanis nekem is kellene vennem láncot. Korábban runner 125 fórumtárs mondta, hogy az ABUS láncok a minőségiek. Pl ez elég masszívnak tűnik: [link]
Nagyjából 10k környékén kezdődnek a masszívabb, minőségibb láncok ahogy eddig néztem.
Ugyanakkor láttam ilyen videót is, úgy gondolom úgy korrekt ha ezt is megmutatom: [link]Sajnos ez se 100%-os, de még mindig sokkal jobb mint a kínai gagyik...
-
válasz
Bati0501 #22206 üzenetére
Aki ért hozzá annak semmiből sem tart. Nincs sajna tökéletes védelem, ami el akarnak vinni, azt elviszik. Szerintem egy komolyabb lánc az ami érhet valamit. Ha valamihez oda van kötve és mondjuk egy forgalmasabb úton rakod le, akkor talán nem nyúlnak hozzá. A tapasztalatok szerint, sajnos egyre több robogót lopnak, ha lehet ne a védelmen spórolj.
-
Bati0501
őstag
válasz
Bati0501 #22186 üzenetére
Meg azt is hozzátenném,h a robogókat mennyire könnyű ellopni,ha mondjuk nincs semmivel lelakatolva?Ugye akkor nem tudnak egy másik kulcsot csak úgy bele rakni?És most nem arra gondolok speciel,h megfogják és felteszik egy teherautóra.A biciklis topikból már tudom,h ezek az erősnek tűnő lakatok nem azok,hiába van bennük fémsodrony.Max a nagyon drága (20-30e-es) lakatok jók,mint amit mondtatok itt is,az Abus.
És ezek az elektronikus riasztók milyenek?Használhatók?Vagy értelme?És mennyire könnyű beszerelni őket? -
runner 125
nagyúr
válasz
Bati0501 #22024 üzenetére
Ha, meg akarod venni, a már fentebb említett, kényesebb pontokról csinálj közeli fotókat. Azokból több minden kiderül. Ekkora képekből mást nem tudok mondani.
A topik első hsz.-ában benne vannak a tippek, mit h kell megnézni, ha azokat végigellenőrzöd és rendben találod, csalódás nem érhet.
Viszont az árát tekintve azért a fentebb is említett 300k-t ez már meg sem közelíti. Hiába nem használta, annyi pénzért sokkal fiatalbb, erősebb vizes robogók vannak.
Ha, tényleglesen tip-top szerintem valahol 170-180k körül lehet a reális ára.Igen, annyit simán. Sőt. Egy 50-es robogó, ha karban van tartva, jó olajjal használják és szépen be van melegítve mindig, 35-40.000-et is simán elfut egy dugóval.
(Enyém ugyan 180-as, de ez is 2t. Nekem 50.000 a cél.) -
DigitXT
félisten
válasz
Bati0501 #21990 üzenetére
Az oké, hogy meg van a 7 év
Tibetben, amikor szinte* állt a gép, nade az
előző 3 évben az előző tulajoknál vajon mit csinált? Ha valaki csak simán
közlekedésre használja napi szinten, 3-4000 km-t simán belerak 1 évben.
Ha a bácsi nem is pörgette az órát, még lehet, hogy előtte megtették.
Szerk: de ezzel semmit nem akarok mondani a konkrét motor ellen, csak
annyi, hogy gyanús tud lenni idős motornál az alacsony futásteljesítmény.*: azért ha másfél éve előveszegeti, akkor ő maga is belerakott már párat.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Bati0501 #21986 üzenetére
Ha, a fotón az említett példány van, akkor tényleg nagyon durva állapotú. Szép darab.
A km tényleg hihetetlen, de ha tudsz róla lőni jó minőségű fotókat. (Első fék, gumik, műszerfal, markolatok), akkor nagyjából belőhető, h valós-e az állás. De, alapvetően egy szép példánynál én nem foglalkoznék vele, mert a fotón látható gép egyértelműen megkímélt, keveset futott, hibátlan gyári állapotú.Egyébként rendben van, tudomásom szerint álló, levegős, hosszú Minarelli blokk van benne.
Árát nem tudom, szerintem valahol 170 és 200k körül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest