Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Ami még kimaradt, persze csak új vásárlásakor, az a regisztrációs adó.
Mikor újan vettem a 125-ös robogómat, legalább egy százassal többet fizettem a különböző sarcok miatt, mint a motor alap ára.
Amúgy nekem a biztosítás alig több (5e. egy évre), ha egyáltalán több, mint egy kismotorra.
Súlyadó nem nagy összeg, egy fagyizás ára, azt hiszem ötezer sem volt egészen.
Műszakit újan 4 évre adtak, utána azt hiszem 3 lesz, aztán kettő...
Szerintem nem nagy pénz, ha amúgy is karbantartott motor. Autómra odafigyelek, 18 éves múlt, új kora óta enyém, megint úgy átment műszakin hogy semmi nem kellett rá.
Ha belegondoltok, saját érdekünk is hogy gumi, fék, kormány, világítás rendbe legyen.
Fel lehet menni fizetős utakra rendszámos géppel. Lehet utast vinni.
Biztonságosabb a közlekedés, nem tartja fel a forgalmat a nagyobb gép, van tartalék előzéskor. Rendszámos gépre lehet casco-t kötni.
Pro/kontra, szerintem ha van jogsi, (meg zsé...) érdemesebb 125-öst venni, a fogyasztás ugyanannyi, karbantartás ugyanannyi. Éves szinten kb. 10-15 ezer ft-al több a fenntartás. Mondjam hogy kb. havi egy ezressel..?
Mentem kollégám 4T ötvenesével, meg ismerem a saját 125-ösömet. Azért jelentős a különbség dinamikában. A huszonötös egyenrangú partner városban az autósoknak, a rendszám miatt látják hogy nem ötvenes, nem éreznek ingerenciát a feltétlen megelőzésre.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 dokkoló (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Xiaomi 10W töltő nem használt
- Black & Decker töltőt keresek
- AKCIÓ! GB B660M i7 12700KF 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB GDDR6X COOLER MASTER CMP 510 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest