Hirdetés
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
Topikgazda
válasz
sityupityu
üzenetére
Egyebkent regen filoztam rajta, miert lehet ez a zsiros/nem zsiros variator dolog.
Mert talalkoztam 125-os Leonardoval, aminek szinten a service manual szerint zsiros a gyari variator, de anelkul sincs gond ha ugy megy, max ha nagyon sokat futott, akkor zorog alapjaraton zsir nelkul.(De akkor en mar variatort is cserelnek, mert legtobbszor hiaba minimalis kopas latszodik, de nem normalis)Kb arra jutottam, hogy attol fugg, milyen otvozetbol csinaltak a gyari variatort, illetve milyen gyari gorgoket adtak melle. Mert ami normalis gorogket mar kapsz (Malossi, Pulley, DR, stb), legtobbnek szinte ilyen teflonos/csuszos puhabb anyagbol van az anyaga. Emiatt az szinte hamarabb kopik minthogy kikezdje a gorgopalyakat.
Gyanitom a gyari gorgok amiket beleraktak ezekbe meg kemenyebb/masabb anyagbol voltak, amik zsirzas nelkul hamarabb kikezdtek volna a variatort.
Ezert is van csak nehany regebbi robogonal a gyari leirasban a zsirzas, ami szerintem csakis gyari gorgore vonatkozik.Legalabbis en nem nagyon vagyok oda ezert a zsirzos otletert normalis minosegi gorogvel a gyari variatornal, ha csak eleve nem eloiras (mint ahogy emlitetted a Stage6-nal, iletve van meg 1-2 Stage6-os variator 500-as robikhoz, amikhez szinten adjak kitben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- Honor Pad 9 Snapdragon 6 Gen 1 (2024) 8GB/128GB szép állapot
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
nyogo83