- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- myPhone Watch Adventure - ha fontos a forma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyogo83
Topikgazda
A Vino specifikus dolgokat Japanbol rendelem amit itthon nem lehet kapni, de azok relative nem olcsok.(Webike )
Pl en ujrafenyeztem az osszes idomot, meg eleg sokat muanyag elemet javitotttam.
Ha azt nezem, hogy ezert elozetesen arajanlatokat csak a fenyezesre 80-90k korul kaptam, javitas nelkul, akkor ahhoz kepest egy fullos vadiuj idomszett a ritka feher kozepso muanyagidommal 80k-ert nem penz [link]
Ahogy korabban mondtam, a Vino specifikus alkatreszek eleg dragak es bontottan ritkak itthon (kulso dolgok, idom, stb).
De ami a burkolat alatt van, az potom penz.A blokkhoz pedig altalaban a Robogowebshop-bol rendelek cuccokat, mert van minden egy helyen. Pl komplett legszurohaz, legszurovel, osszekoto gumicsovel, bilinccsel 2,5k-ert vettem [link]
Na most ennyiert en a regi legszurohazat neki se alltam elmosni, meg szenvedni a megkemenyedett gumicsovel, hanem kidobtam, ment fel egy vadi uj. Motorikus alkatreszek szinten nem egy vagyon.De ez a blokk alkatreszek igazak szinte az osszes Jog/3kj blokkra epulo robogora.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- BestBuy topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- OLED monitor topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest