Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • suste

    veterán

    Jól beilyesztett a robogó a minap:
    Reggel indítás, szépen ketyegett autómata szivatóval, de mire felvettem a bukót+kesztyűt, addigra pont leállt. Utána viszont egyáltalán nem indult, pedig nagyon sokat indítoutam, gáz nélkül is meg full gázzal is.
    Ma nekiálltam hogy megnézem mi lelte. Első indításra egyet röffent, aztán megint semmi.
    Gondoltam valami üzemanyogos dolog lesz (autómata szivató :F ).
    Leengedtem a karbiból a benzint, volt benne, de elég kevésnek tünt.
    Na mondom akkor indítozok, aztán meglátjuk utántölti-e. De semmi nem jött. Benzinmutató még nem jelzett üreset, de keveset mutatott, azért belenéztem és a tankban volt anyag.
    Haladtam visszafelé, a karbiba bejövő csövet lehúztam, ott se jött semmi (benzincsap :F ). Mentem tovább. Nem ejtőtartájos, hanem a taposónál van a tank. A következő csatlakozás egy műanyag kis tartály, amiben szokott lenni egy kis benya, de most az is üres volt. A tetejét is le lehet csavarni, ezt meg is tettem. (Ez a tartály úgy néz ki mint egy fékolajtartály kb öklömnyi, de nem tudom mi a szerepe :( ) A következő lépcső egy fém cucc, gondolom ez lehet a vákuumos csap, mert erre ment több cső is, erről is lehúztam a csövet itt se jött semmi. Kicsit piszkálgattam, meg befogtam indítózás közben, majd az előző műanyag tartályra visszatettem a fedelét, jól ráhúztam (alatta van gumitömítés is), aztán többszöri próbálkozásra elkezdett jönni a benzin a csapnál. Visszaraktam mindent a helyére, és egy rövid indítózás után (üres volt a karbi), egyből be is röffent. Elsőre nagy öröm, de aztán beugrott a nagy kérdés, hogy mi volt a baja???
    És mikor csinál majd megint ilyet mondjuk 30-40km távolságban otthonról :Y
    Valakinek valami tipp?

Új hozzászólás Aktív témák