Hirdetés
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mumtaz
senior tag
Én anno a régi speedfightra csináltattam. Több, mint 20 éve minden autóra ugyanott vettem felújított fékbetétet, mert jót csináltak. Csak a mostani Speedfightra nem, mert elköltözött az üzlet és nem találtam.
Kicsit tartottam az RMS-től, de ugye vannak biztonsági előírások, így attól nem tartottam, hogy nem lesz fékem. Inkább attól, hogy gyorsabban kopik. De meglepő, hogy közel 4000km után kb 2mm a kopás. Eredetileg kb. 6mm volt.
A másik, hogy nagyon jól fog. Jobban, mint az előző felújított és nem eszi a tárcsát.
Hosszabb lejtőn lefelé jövet sűrű/állandó fékezés mellet sem éreztem fékhatás vesztést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Hardcore café
- Projektor topic
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple asztali gépek
- MÁV topic
- Futás, futópályák
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- Volkswagen Lupo 2002-es évjáratú eladó.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Jura Impressa C50 automata kávéfőző
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Update 01.08. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nyogo83
sityupityu