Hirdetés
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem vagyok látens, csak múltkor mint írtam figyelmetlenségemnek köszönhetően elkönyveltem magamban hogy a robogók kevesebbet esznek; kicsit megnyugtató tudni hogy ez nem minden esetben van így.

kcsa!
Nem jó úgy hasonlítani, mert az enyém injektoros de 5l alatt sosem volt.
-
kcsa
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Szerintem azonos körülmények között hagyományos láncos-váltós konfigurációban ügyesebben lehet spórolni, mint cvt-vel.
Ellenben injektorost az injektorossal, karbist a karbissal hasonlítsatok össze

@DigitXT: azt még nem is említettem, hogy reggel összefutottam egyik nem-ko
szerk. sokadszorra: Mi a fene, levágta a kommentem végét...
-
DigitXT
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Hátööö...
Nem értem a logikád, de ha neked jó, akkor biztos úgy van.
Nem tudom, hogy 650-es nagymotor miért lenne mérhető egy nagyrobogóhoz.
Hacsak nem látens robogós vagy. Vigyázz, mert Csernus kielemez rektálisan. -
canniball
nagyúr
válasz
DigitXT
üzenetére
Nem fittyedek, mert a te fogyasztásod alapján nem minden nagyrobi kér ennyivel kevesebbet, ez már nekem elég.
Motorból is tuti van ami nem nyel be annyit mint a Vihar (ez is beéri kevesebbel ha szöszmörgök)...de az élvezet megfizethetetlen, a többire ott a MasterCard. 
-
DigitXT
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Ha fittyedni akarsz, akkor vess egy pillantást AndrewTdi eredményére:
injektoros a mocija, nagyobb ccm, erősebb is, aztán az eszik 3,8-at.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Den
veterán
hali, van még alkatrészed tact-hoz? karbi konkrétan.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Én sem dicsekedhetek a kis csótánnyal megtett első pár kilométeremmel: minden kanyarban ki akartam törni a nyakamat. Ugyanis a nagyon kezes YBR tanulómotorhoz képest az enyém egy "végtelenül rossz motor": a villaszög és a futóműgeometria miatt nagyon nem szeret kanyarodni, ráadásul "nincsenek" fékek rajta. Az utcánk végén jobbra akartam kanyarodni (aszfaltút, de bazi nagy felgyűrődésekkel) és 10km/h sebességgel majdnem lefektettem a gépet az útra, letett mindkét lábbal alig bírtam megtartani... ...aki látta az tuti azt hitte, hogy részeg vagyok.

Azóta már megszoktam a korlátait, és becsülöm az erényeit: piszok kényelmes üléshelyzet, a fékek fognak, csak erősen kell velük "kommunikálni", a kuplung kisujjal (!!!) kezelhető, a váltó pedig most, 20 éves korában is olyan precíz, mint a Doxa óra. Az Ibrahim váltója a fél éves motoron is qrva sz*r volt, az összes létező hibával: nem váltott, kidobta, ott is volt üres, ahol nem kellett volna, kettesből nem lehetett ürest kapcsolni, csak egyből, néha akkor is világított az üresjelző, ha sebességben volt, stb. A kuplungjától meg szabályosan elfáradt az egész csuklóm. A hasalós testhelyzettől meg én zsibbadtam el fél óra alatt...
Múlt hétvégén amikor Debrecenben voltam, megmutattam a főnökömnek is a kis gépet, majdnem helyből eltaknyolt vele, pedig amúgy csopperes (Harley Sportstere van). Azt mondta, hogy ilyen kelletlenül kanyarodó gépet még nem pipált...

-
DigitXT
félisten
válasz
DigitXT
üzenetére
P*csába már az egésszel...
Nálam az új tárcsa, de a Motorradban
elhajtottak, hogy az nem úgy megy, hogy odamegyek, mert ~15 perc
munka. Majd jövő héten, időpontra. Hiába mondta Laci, hogy majd ha
ott vagyok a szerelő mellett, akkor hívjam fel, s ő beszél vele, mondta
a szerelő, hogy qrvára nem akar beszélni a Lacival, jól tudja milyen.
Mondjuk egy miatt nem vagyok ideges: most már le lesz mérve úgy is,
ahogy most van, meg a felszerelt is. A "Nekem nincs időm méregetni!"
meg majd másképp lesz, ha már az ÉN időpontomnál járunk. Ennyi.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Dicséretes amúgy, hogy az EBC megoldásra törekszik, de úgy néz ki,
az érdekérvényesítő képessége a Motorraddal szemben nem elegendő.
Mondjuk nem volt nagyon nagy kerülő, meg rengeteg idő, így lesz*rom:
egy a bosszantó, hogy hosszú hetek óta nem tudok egy jót motorozni!Ui: Madisonon bevillant a csóróságjelző, ez akkor megint 6L körül lesz.
(Kb. 150 km van benne a legutóbbi tankolás óta: 5,5-6 körül elmegy.
) -
canniball
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Gondolom oktatója válogatja. De ha robogózik jó eséllyel van már valamilyen jogsija.

Szerk.: te tudsz bütykölni, szereld át!

Amúgy legelső alkalommal mikor elindultam itthonról a CiGivel majdnem pórul jártam: legurultam az út felé lejtő hídról de nem számoltam a tövében levő mélyedéssel (csatornázás után b@xtak rendesen megcsinálni így van ott egy kisebb árok), ami faszán megdobta a motor elejét én meg ijedtemben oda is húztam neki; így majdnem elvágódással kezdem a motoros pályafutásomat, remélem senki nem látta!
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Én úgy tudom, hogyha már van bármilyen (pl. B) kategóriás jogsid, akkor van lehetőség programmal tanulni az oktatásra járás helyett. Ha egyből A-ra megy (semmi gépjárműves előélet nélkül), akkor végig kell seggelni a komplett tanfolyamot, ha tetszik, ha nem...
szerk: a kis csótányon a gázmarkolatot nálam is nyugodtan lehetne egy kétállású kapcsolóval helyettesíteni...

-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Ez csak egy ötlet. Sor4 600 olyan 6-7000ig nem büntet. Fölötte viszont...
És ezért gondoltam arra, hogy HA meg lehet oldani, kezdésnek érdemes lehet
Ha nem, akkor tényleg elgondolkodnék egy gyengébben... Szerintem. -
canniball
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Na persze, e-learning meg fojtás...ne csináljátok már!
1. Amikor B125
Kreszre mentem (ami amúgy ugyanaz mint az A) a vizsga előtt kétszer találkoztam az oktatóval: a bemutatkozó első alkalommal (akkor is egyből a teszteket csináltatta velem), a másodikat meg én kértem hogy tisztázzunk pár dolgot de egy idő múlva rám szólt hogy inkább menjek haza. A kettő között pedig itthon nyomogattam a teszt-programot. Csont nélkül átmentem. Az oktató azt mondta hogy a motorosok nem is szoktak hozzá bejárni és szvsz már meglévő jogsival valóban nem is lenne sok értelme: nagy része ugyanaz mint a B csak autó helyett motor van rajzolva/írva.
2. Komolyan egy valag pénzt ki akarsz fizetni arra hogy betegyék majd kivegyék a fojtást? Önuralom! Ha nem rángatod neki ész nélkül a nagymotorral is lehet lassan/óvatosan közlekedni. Nem tudom másoknál ez hogy működött de nálam önkéntelenül is megvolt, pedig az előd 125-ösnek rendesen cibálni kellett a bajszát hogy haladni lehessen vele. -
kcsa
veterán
válasz
szabop27
üzenetére
Olyan hogy 2.75/80 nem létezik. 2.75ös diagonál gumi létezik 16-os méretben, elég széles választék van

-
kcsa
veterán
válasz
Something_
üzenetére
Ha belefér a költségvetésbe, ez egy ideális kombináció lehet

De "kezdőként" tényleg óvatosan a 600sor4-el

-
Something_
őstag
Írtam is, hogy nem munkábajárós lenne, csupán csak hobbi, meg megszerettem a motorozást. Munkábajárós 50-es lenne, ez a logikus megoldás rá.
Ahogy ismerem magad, úgy fog alakulni a történet:
- megveszem a 600-ast, kevés lesz az 50-es és helyette lesz valami nagyobb ccm-es robogó melóbajárósnak
(amúgy a melóbajáróst úgy kell elképzelni, hogy kb 15 km. 16. kerületből bejövök vele az Oktogonhoz)huszi.gyb: hmm, ha van ilyen lefokozó és nem tesz rosszat a motornak rövidtávon, akkor érdemes lenne belerakni az első hónapokra. Motoros topikba kérdezzek utána, hogy pontosan, hogy is működik ez?
maszekember: köszi, megnézem ezt az e-learning-et. Nem tudom így hirtelen elképzelni, hogy mi ez :-)
-
szabop27
tag
Sziasztok!
16"-os méretben tudtok ajánlani bevállt gumit robogóra? 2.75/80 és 100/80 a méret, a hátsóra találok választékot, de az elsőre nem igazán. Köszi előre is!
-
-
vico03
tag
-
andree04
aktív tag
válasz
huszi.gyb
üzenetére
Szia.Csak tud mi a baja?Erre egy észre vétel,ha álló helyzetben felpörgettem akkor utána pár mp-re meg is áll,ezt már 2szer eljátszotta,mitől lehet?20K ért vettem,és úgy 40-50K el is szeretném majd adni,felújítás után persze ha nyerek rajta minimum 5K az már nekem megérte.
-
DigitXT
félisten
Abszolút. Aztán ma este hívott is, hogy megjött ám múlt héten a tárcsa,
csak elfelejtett a kolléga szólni. Sebaj! Holnap megyek érte, aztán irány
a Motorrad. (Már ha adnak rögtön időpontot a méregetésre + cserére.
)Maját ma megtankoltam 3,8 lett a fogyi. Még ~7 km, és megvan az 50K.
-
kcsa
veterán
-
maszekember
aktív tag
válasz
Something_
üzenetére
Kresszel kapcsolatban: egyes iskoláknál létezik,hogy egy központi programon keresztül,önállóan (de a szoftver felügyelete és állandó rész-vizsgái mellett) tanulod meg a a közlek.rendet. E-learning a neve,olyan sulikat keressél,akiknél kérhető ez (egyébként Én is így toltam le,nagyon jól megírt,érthető sok képpel,szóval abszolúte használható ) .
Mociról. Én is csak most kezdtem az ipart (bár 2.000 km-t már letoltam február vége óta) egy CBF 250 hátán. Szerintem fontos a fokozatosság,vannak az itteni motoros fórumon tagok,akik ügyesebbek az átlagnál (vagy legalábbis nagyobb önuralommal bírnak) ,és a 0-ról kezdve is kezelni tudták a nagy vasakat,de ez egyrészről nem reprezentatív,másrészt pedig valószínűleg nem véletlen,hogy az "öreg" motorosok ,szakírók is mind fontosnak tartják a "lépcsőzést" . Egy barátom most cserélte le a 150 köbös mociját egy 600-as hornetre,és már volt nem egy, a gép erejéből adódó veszélyes helyzete (az egyiknél a lámpánál indult el,és teljesen véletlenül még a kuplung kiengedés közben nagyobbat húzott a gázkaron mint kéne,egykerék lett belőle,és csak épphogy nem vágódott el) . Egy nagy gép sokkal inkább megbosszul egy hibát mint egy kisebb. Ha nagyon szeretnéd érezni a sebességet,akkor köztes megoldásként vegyél egy nakedet,ott 110-120 körül már olyan érzés,mintha egy mig-29 hátán hasítanád a szelet .

-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Something_
üzenetére
Szia!
Én azért a 600-as CBR-rel vigyáznék... Bár ha lehet bele valami olyan elektronikát tenni, ami nem engedi X fordulat fölé...
Sor4-esek fent mennek nagyon durván 
-
kcsa
veterán
válasz
Something_
üzenetére
A B125 jogsira sok mindent lehet mondani, de azt, hogy lehúzás, azt azért nem
Olcsó, gyors.CBR600F pedig sportmotor, nem a klasszikus munkábajárós jármű mintapéldánya. És igen, mint minden kétkerekű, veszélyes a maga módján. Kicsit drasztikus váltás 50-es után, viszont van aki helyén tudja kezelni a lóerőket, van aki nem. Van azért itt a fórumban is olyan, aki már párat már esett, mert nehezen méri fel a saját korlátait. De ismerősöm is Fazert vett jogsi előtt, egy év múlva eladta, mert nem akarta kinyírni magát - na ő felismerte a határait

Ha munkába szeretnél járni vele, ne ezt vedd
Ha motorozni, akkor nyilván egy jó választás lehet. 
-
Something_
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Sziasztok!
Nah egy kis update.
Arra jutottam, hogy marad a Sonic munkába járós igáslónak az autó mellett, nem cserélem le 50-esre, 125-ösre. Egyeztettem a motoros szerelőmmel, felesleges lenne másik 50est venni helyette.
A 125 jogsit lehúzásnak érzem, ezért nem is gondolkodtam sokáig rajta.Nah, viszont A korlátlant fogok kezdeni, rajta vagyok az ügyön, egy infót akarok majd kideríteni a közeli iskolákban, hogy a KRESZ tanfolyam, hogy oldható meg, hogy beseggelem és csak vizsgázni megyek el. A 30 elméleti órából a 20 kreszt, feleslegesnek érzem az időt elpazarolni rá. Természetesen a maradék x óra elmélet érdekel. Esetleg ha valaki tud ez ügyben pár infót, az kérem jelezze.
Nah, viszont már ki is néztem, hogy milyen motor lesz helyette (remélem nem gáz, hogy a robogós topikba kérdezem ezt meg, ide is vág egy-két dolog miatt.)
Szóval beleszerettem a CBR600F F4-be. Mind kinézet, mind tesztek alapján. Természetesen az árfekvése is szimpatikus.
Akikkel eddig beszéltem, mindenki próbált lebeszélni, hogy egyből 600-as legyen az 50-es/autós tapasztalatok után. Ennyire drasztikus a helyzet, vagy csak féltenek az ismerősök?
Nem látom logikus döntésnek, hogy vegyek egy "felesleges" köztes köbcentis robogót/motort. Erről kérnék egy kis eszmecserét, hogy kinek, mi a véleménye erről.Jelenlegi elképzelés az, télen/off szezonba veszem a motort és megmarad mellette melóba járósnak a kis 50-es is.
-
Kloden
senior tag
Akksiból ha most 12Ah-s van a mociban de cserére szorul, akkor vehetek bele 14Ah-asat? Nem gond? Mellesleg lehetséges hogy gyárilag 10-es volt benne...
-
Kloden
senior tag
longwild & DigitXT köszönöm!
-
vico03
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Akkor az esetemben a 2000.03. -i 124 cm3 -es 4T piaggio liberty -m után ekkora nagyságrendre számolhatok mire rajta lesz a rendszám?
Műszaki vizsga és ideiglenes forgalomba helyezés: 28 000.-
Regisztrációs adó: 10 434.-
Vagyonszerzési illeték: 2100.-
Új forgalmi engedély: 6000.-
Törzskönyv: 6000.-
Eredetiség vizsga: 15 500.-
Összesen: 68 034.-Az nem piskóta.........

Az eredetiség vizsgálatot nem az NKH végzi és tartalmazza a Műszaki vizsga és ideiglenes forgalomba helyezés díja még a procedúra legelején?? -
DigitXT
félisten
válasz
vico03
üzenetére
Erre is van kalkulátor, természetesen...
Amúgy kb. 30K még pluszban.
-
vico03
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
A műszaki vizsgát már tudom hogy 28E ft lesz - ebben van benne a forgalomba helyezés is - mert holnapra van időpontom, akkor 10-11E ft lesz a regadó.
Még milyen költségekkel számoljak hogy a nevemre kerüljön és megkapja a rendszámot?
Én úgy hallottam hogy ha én vagyok az olasz tulaj után a 2. tulajdonos akkor nem kel eredetiség vizsga illetve vagyonszerzési illeték sem, akkor ezek is kellenek?
Mekkora összegre számíthatok? -
DigitXT
félisten
válasz
vico03
üzenetére
Á, ebben a kategóriában bőven nincs 50K a regadó... Már nincs.
Régen még csak-csak, de akkor is az újabbakra volt ennyi.
Szerk: természetesen kell műszaki vizsga, ráadásul "speciális",
drágább (első forgalomba helyezés), és eredetvizsga is, minden.Szerk2: mindennel együtt simán lehet 50-60K a ceh a végén.

Kloden: hogyne kéne. Max. akkor nem, ha az előző tulaj csinált
korábban, és még érvényes. (Valami 30 napra adják ki asszem.) -
Kloden
senior tag
Sziasztok, egy 200-as robogó vásárlása után, (az adásvételi már aláírva) is kell eredetiségvizsgát tennem a motorral, hogy az okmányirodában átírják? Mindenképpen kell hozzá?
-
vico03
tag
válasz
DigitXT
üzenetére
Köszönöm!

Lehetséges hogy egy 2000. márciusában forgalomba helyezett, 2013. májusban forgalomból kivont olasz 125 cm3 -es 4T Piaggio Liberty regiszrációs adója 10 434 ft??
Én keveslem, vagy valamit rosszul csinálok?
Én 50-60 E ft -okat hallok regisztrációs adóra ebben a kategóriában!
Igaz én vagyok a 2. tulajdonosa, van az olasz volt tulajjal adás vételi szerződésem, olasz forgalmi engedélyem illetve forgalomból kivonási lapom.
Ilyenkor van vagyonszerzési illeték és eredetiség vizsgálat vagy nem??
-
DigitXT
félisten
válasz
vico03
üzenetére
Szerintem rossz kalkulátort nézel. Próbáld ezt.
-
vico03
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni hogy egy Piaggio Liberty 125 cm -es 4T robogó milyen környezetvédelmi besorolásba tartozik?
Ezt az oldalt néztem de nem tudom bekategorizálni.... -
DigitXT
félisten
Az EBC forgalmazó erősen hajlik arra, hogy gyári hibás lehetett, de még mérni
nem sikerült (ez nem rajtam múlott). Ha megjön a garis csere (ami önmagában
nagy szó: már azért elhajthattak volna, hogy nem EBC fékbetéttel használtam),
majd elviszem a szervizbe. Megint. Bár mondta, hogy NEM ragaszkodik hozzá,
hogy szervizben rakassam fel, hiszen most már nagyon tudom, hogy hogy kell.
De én ragaszkodom hozzá. Ahogy az azonnali kiméréséhez is 0 km-esen, meg
előtte még a mostani állapot kiméréséhez is, hogy tényleg 0,1 mm üt-e ekkorát.Egyébként szerintem konkrétan "görbe" volt a tárcsa eredetileg, de hogy ez mi
okozhatta? Azt nem tudom. Még ha valami alá is szorult a felszerelésnél, mivel
nem pucolgattam meg a felületeket, csak levettem a régit, és felraktam az újat,
nehezen tudom elképzelni, hogy olyan bólintást okozzon, mint amit láttam. Azt
bánom csak, hogy nem raktam vissza rögtön a gyári kopott tárcsát, hanem még
kipróbáltam, hogy milyen így. Igaz, 100 km alatt a DTV nehezen alakul ki.
Ja és azóta, hogy ebben megegyeztünk, hogy megrendeli a cserét, meg minden,
leraktam a motort, a miheztartás végett. Ezért járok a Majával, és ezért is vettem
rá a doboztartót, mert idegesített, hogy hátbavág a nagy doboz, meg le akar esni.Röviden: várok. (De a héten mindenképp rácsörgök, ha nem előz meg ezzel....
) -
DigitXT
félisten
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Az a kályhacső gyári ám.
És kifejezetten halk. Sajnos.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
longwild: várakozó állásponton vagyok. Épp ma telt el 2 hét.
Várom, hogy érkezik-e új tárcsa, vagy sem... Kéne neki...
-
DigitXT
félisten
Adott esetben nem árt a típus ismerete, valóban. De mondjuk a mélyen 0 alá
beesett mutatót léptetőmotoros km óra esetében nehéz másképp értelmezni,
mint hogy vmi el van qrva benne... (A hiányzó doboztartóról ne is beszéljünk.)Na mindegy. Csak megnéztem, mik vannak fent, és ez új hirdetés volt. Hehe.
-
DigitXT
félisten
Addig tekergették az óráját, míg a léptetőmotor megmakkant.
Nézzétek meg hol áll nullaként, LOL. 8000 km, meg a tököm. -
DigitXT
félisten
válasz
huszi.gyb
üzenetére
Ha esetleg kiderül, hogy "kamubetörés" volt, és a szerszámokat eddig is
"csipegető" melósok trükköztek, abból még lehet egy jó kis kalamajka.
üszök: '80-as évek közepébe szerintem belefér a '83-86-os időszak. És a
15 év pont ennek közepére teszi. Én azért írtam 1984-et, mert el akartam
sütni rá valami Orwelles poént. De aztán nem jutott eszembe egy sem.
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
andree04
üzenetére
Kis kihagyás után először erre reagálnék:
Szia!
AF09-ek már eléggé öregek, ha fel is újítod nem kérhetsz érte 50-60 000Ft fölött. A konkrét hirdetést már nem láttam, de ha megvennéd, felújítanád, eladnád, és ezen keresni is akarsz, az nem fog menni.
Jó gépek, ha volt gazdája, akkor nem lesz baja. Viszont érteni nem árt hozzá, ha egyet köhint tudd, mi baja van. Sok szívástól meg tudod magad kímélni
szerk.: Km óra állás biztosan nem annyi, már 3-4-5... stb szer átfordulhatott az óra. De ezzel ne foglalkozz nem km óra állást veszünk.
(#45663) DigitXT:
Majd legközelebb. Hajtómű olajból még nekem is van, ha nem lopták el. (Betörtek, minden szerszámot elvitték, az alkatrészeket még nem láttam, most megyek oda). -
Grillo
őstag
Azért ennyi srácok, mert jövőre ez már veterán. Még most kell megvenni, egyre megy fel az ára...
-
üszök
őstag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Ott van az. Csak azóta valószínű,hogy gazdát cserélt,és fel értékelődött.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kcsa
veterán
hogy utaljak a motoros topik aktuális témájára: egy használt gumi áráért ilyen robogó jár

-
válasz
runner 125
üzenetére
Lehet jobb nem találkozni a tulajjal postai utánvéttel kell átvenni.

-
üszök
őstag
válasz
andree04
üzenetére

Haver. Ez a motor már 2000-ben is legalább 15 éves volt.
Valamikor a 80-as évek közepéről származik. 
Egy huszast talán megér ha megy,de csodát ne várj tőle. Ha nem tudod magadnak javítani felejtsd el.
ha üzletelni akarsz vele,akkor is felejtsd el. Bár a Japók lehet átjönnek érte lassan,mert ilyenek náluk már nem nagyon vannak. Ide hordták őket a 90-es évek elején konténer számra.Van aki erről elhiszi,hogy 2000-ben készült?

-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére

-
Barell
őstag
Nos tegnap meglett az új családtag egy Motowell Magnet Sport személyében. Egy 8 éves Motowell Kid-et váltott le. Mivel szépen szolgált a kis kid, közel 25 ezer km-en át mégha voltak vele gondok is (többnyire általam okozott) bizalmamat adtam ismét a gyártónak. 2007-es a Magnet és 5000km-el vettem át nagyon megkímélt szép állapotban. Féltem tőle nagyon, nem tudtam mire számítsak megnézésnél és kellemeset csalódtam. Külsőre is jobban tetszett mint képről, (nem láttam még testközelből) nagyobb, masszívabb mint hittem. A lényeg pedig az ahogy megy. Nem a sport kipufogós verzió hanem a gyári egyszerű dob van rajta és nagyon szépen megy. Húz egyenletesen, csendes halk hang és óra szerint 85+ amit megy így ez kb 75 lehet, annyit írt a GPS. Nagyon jó az elöl hátul tárcsafék és nagyon kényelmes jól veszi a bukkanókat is. Mivel ennyire rendben van és szépen megy még szerintem dobot sem kap újat, max a kinézet miatt zavar ez a nagy ezüst dob. Mindent össze vetve lehet szidni, lehet a ne vedd meg kategóriába rakni de ez kellemes meglepetés volt számomra a Kid teljesítménye és összerakási minősége után. Sokat fejlődött a minőség, még ha nem is egy Yamaha vagy Gilera. A tegnapi és mai nap folyamán bele is raktam 120km-ert és eddig minden rendben, alig szállok le róla.

Íme egy kép is:

-
gabe_
őstag
Ma eladtam a kis CPI Crackeremet... Kicsit sajnálom, eléggé megszerettem.

Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3995, 100% Akksi
- Új! AKRacing Premium Master gamer szék
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- VICC ÁR! Dell Precision 7530 - Xeon E2186M (i9-8950HK++) / 32GB RAM 512GB SSD Quadro P2000
- ÁRCSÖKKENTÉS MacBook Pro 17" i7 2.6 GHz 8GB RAM 8 ciklus az akkuban!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Nem értem a logikád, de ha neked jó, akkor biztos úgy van.
Motorból is tuti van ami nem nyel be annyit mint a Vihar (ez is beéri kevesebbel ha szöszmörgök)...de az élvezet megfizethetetlen, a többire ott a MasterCard. 
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
) Szerintem azt
Nálam az új tárcsa, de a Motorradban
)

nyogo83
sityupityu