- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Barell #46621 üzenetére
Nekem Honda Tact 50 2T, 1 év 6000+km, most lesz kuplung, szíj, rugó csere. Amúgy egyben van a gép. Felújított motorral vettem, azóta is megy. Viszont a törődést meg kell neki adni, esedékes lesz a légszűrő tisztítása, esetleg egy új gyertya is bele. De addig még kibírja, amíg indul a saját szervizünk.
-
urbi73
senior tag
válasz
Barell #46455 üzenetére
Általában kisebb görgő + erősebb kontraszt rúgó , ez egy sport kipufogó (rezonátor ) , magasabb tartományban dolgozik , de nem akarok neked hülyeségeket írni , nekem ez a személyes tapasztalatom .
A hangolást nem kerülheted el , vagy pedig nem használod ki a + teljesítményt soha . -
urbi73
senior tag
válasz
Barell #46429 üzenetére
Jó lesz az . Ha jól látom azok 4,5 grammos görgők ? Nekem most 4 grammos van benne , pörög mint egy stihl fűrész .
. Amúgy a fojtás nem hülyeség ,elméletileg raknak bele attól hogy sport kipú ,. lehet a nyaknál egy hegesztett alátét ,( szűkítő ) de nem biztos hogy ebben éppen van .
-
huszi.gyb
senior tag
válasz
Barell #46144 üzenetére
Ebben a kérdésben a nagyrobogósokkal értek egyet, de kérdés. Egy kínai kis robogóra tényleg rá akarsz ennyit locsolni? Érezhető lenne, 5-10km/h-val többet menne, talán kicsit könnyebben gyorsulna. De szvsz nem éri meg. Ha az összes tuningot összeadod, vehetnél egy nagyobb motort.
-
hori-zoli
tag
válasz
Barell #45949 üzenetére
A gyári dob lecserélése hatással van a teljesítményre!!
Nem minden esetben pozitív a változás!! A sportdobok megváltoztattják a motor öblitését(gyorsabb lesz!), ezért a karbit fúvókázni kell. Ha ez nem elég, akkor nagyobb karbi, esetleg még görgő csere is kell.
Nekem is vam ilyen dob a motoron, de én mindent hozzá hangoltam, és határozottan dinamikusabb lett a moci (Aerox), és csak alig 0,5l nőtt a fogyasztás. Lámpánál indulás olyan rakéta filing, a végsebesség 75km/h-ról 90km/h- nőtt. -
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Barell #10871 üzenetére
"Szabadság 2010.06.07-től! - 2010 május 30, vasárnap
Kedves Vásárlóink! Cégünk szabadságolás miatt 2010.06.07-től 2010.06.13-ig zárva tart, így a 2010.05.30 után érkező rendeléseket legkorábban a 2010.06.14-gyel kezdődő héten tudjuk majd házhoz szállítani. Köszönjük megértésüket és türelmüket!"
Ezzel csak ez a baj.
Fogalmam sincs, hány mm-es, de az egünél felidegesítenek.
Írok az info@-ra mailt, hogy milyen menetes tükör jó az enyémre és hogy tudnak-e varióblokkolót. Visszaír, hogy kérdezzem meg a fórumban. Regisztrálok fórumba(mert valamiért nem tudok belépni a régimmel...), de nem küldi ki az aktivációs mailt. Írok megint, hogy válaszoljanak legyenek szívesek, erre a mailer daemon visszaír, hogy nem tudja elküldeni. Király.
Robogoalkatresz.eu-n meg a 3 dologból, ami nekem kéne, van 1db raktáron. Még egyszer rákérdezek a raktárkészletre ott, és ha jó, akkor megrendelem és mehetnek a fenébe a segítőkész egüsök. -
-
Gergello
addikt
válasz
Barell #10824 üzenetére
Elég furi ez görgő, majd számolj be, hogy mit tud,
CHIP:
http://www.easyparts.nl/choosesubmodel/15/47/0-968-1-m420-m47/Typhoon.html
Itt ki tudod nézni, hogy milyen gyertya kell bele gyárilag. Nem akarok hülyeséget mondani, de egy ngk "br9es"-t bele lehetne rakni szerintem.
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Barell #10807 üzenetére
"De ha csak kipufogót veszel a motorra még roszabbul fog menni." Akkor mi kell még? A varió, amit mondtál? Azt olvastam, hogy megbánta valaki a versenyvariót, mert a gyárit is be lehet ugyanúgy állítani.
Gergello: Köszi. Egyébként mekkora fúvóka van a tiedben? Ugyanez a kérdésem Barell-hez is, bár sajnos nem összehasonlíthatóak.
Mindjárt felteszek egy képet a gyertyáról, és kérném a véleményeket róla. Én nem tudom megállapítani, hogy ez most milyen színű, mert mindenhol más. -
CHIPman
nagyúr
válasz
Barell #10785 üzenetére
Fekvőnek nézem. Mindjárt lövök egy képet.
szerk.: Az a baj, hogy nem férek hozzá a pipához.
3 kép alulról -
-
birdhouse
csendes tag
válasz
Barell #10530 üzenetére
karburálási probléma lesz az, lehet légszűrőt is kéne tisztítani ( volt már h nekem is az volt a megoldás ilyen panaszra ). De én úgy kezdeném, hogy gyertyát megnézem, illetve leveszem a karbit, kitisztítom, meg légszűrőt is. Aztán össze az egész, ha még mindig nem jó akkor valszeg fuvi csere. De ez csak az én szerény véleményem
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Barell #10528 üzenetére
Nekem hidegen fullad csak, és akkor is csak abban az esetben, ha a kinti hőmérséklet 15°C alatt van. Tehát eddig semmi baj nem volt, most, amióta kicsit hidegebb van, fullad. Előtte még hidegen sem. Tegnap olvastam erről a fúvókázás-dologról. Azt írták, hogy ha gond van vele, akkor vagy rosszul jár, vagy beköpi a gyertyát(vagy pont nem), nem pedig kávébarna lesz. Lehet, hogy nálad az új gyertyát ennyi idő alatt köpte be. Legalábbis ebben látok logikát.
Erre valaki? -
-
bajnokpityu
félisten
válasz
Barell #10406 üzenetére
és amikor kell 200kilót gyorsitania a pár loeros blokknak,akkor az a 10deka,amit megsporolunk egy kulpunggal,szted érezhető?
én cseréltem kuplungot,nem vettem észre a különbséget.persze,máshova kell beállitani,és ennyi.lényeg,h jo állapotú gyári kuplungot én biztos nem cseréltem volna. -
bajnokpityu
félisten
-
CHIPman
nagyúr
válasz
Barell #10342 üzenetére
Mennyiből is?
Az a helyzet, hogy azt nem szeretné, hogy gyorsan menjek vele. A hengerszettről meg süt, hogy azzal bizony csúnyán húzna a cucc. És arra gondoltam, hogy ha elvinném szerelőhöz, és kihozná belőle a maxot, akkor nem kéne tudnia, hogy mennyit megy. Mondjuk egy 70-75 nekem sem lenne elég, 80-nal már talán megbarátkoznék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest